Sorozatunkban megismertetjük a TV Paprika nézőit a világ egyik legrangosabbnak, de mindenképp a legizgalmasabbnak tartott szakácsversenyével, a Bocuse d'Or-ral. Mindezt tesszük úgy, hogy végigkísérjük a magyar versenyzőt a magyarországi válogató versenytől, a hónapokig tartó a nagy megmérettetésre való felkészülésen át egészen az európai előselejtezőig, melynek végén kiderül, hogy sikerül-e ismét magyar versenyzőnek eljutnia Lyonig. Mindeközben a magyar gasztronómia legfontosabb és legismertebb figurái beszélnek a versenyzőről, a versenyről.A regionális döntőig úgy juthat el valaki magyar színekben, ha 2016. február 18-án a hazai döntőt megnyeri. Itt kezdődik a mi filmünk is. És hát azóta tudjuk, hogy folytatódik, de ne szaladjunk ennyire előre...
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások