Cápák 3D

Bakancslistához adom
Sharks 3D
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető francia-angol dokumentumfilm, 42 perc, 2004

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A Cápák 3D lélegzetelállító élményt kínál: lenyűgözően közeli kapcsolatba kerülhetünk az óceánok oroszlánjaival és tigriseivel: a cápákkal. Szemtől szemben ismerkedhetünk olyan fajok példányaival, mint a Nagy Fehér, a pörölycápa és a cetcápa. Ismerjük meg őket olyannak, amilyenek valójában: nem gonosz emberevők, hanem vad, elbűvölő és veszélyeztetett állatok, melyek ősei már akkor léteztek, amikor a dinoszauruszok uralták a Földet. Csatlakozzon az óceánkutatók csapatának expedíciójához a fenséges ragadozó életmódját feltáró kutatásban.
Forgalmazó: Cinema City

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
hurkuy 2012 okt. 09. - 19:57:32
Hello
Ezek a filmek kizarolag a latvanyrol szolnak es az akkor meg ujnak szamito teknika kiprobalasarol fejleszteserol.Nem veletlen a viz allatti film,es ami az urben van az sem.
Ez mostanra kezd be erni mikor egyre tobb film tartalmaz imax jeleneteket.
Szal ezek csak tekdemok.De nem szarok.....csak gondolom leirom nehogy valaki azt higgye mert ugylatom valaki azt hiszi ezek rendes filmek.
Dragonsaver 2012 okt. 05. - 23:00:17
Ez a film és a hozzá hasonló moziban vetített természetfilmek többsége fõleg gyerekeknek is készül. Nem véletlen maga az idõpont sem, amikor vetítik.
samadar 2010 máj. 16. - 21:13:06
Ma megnéztük a filmet. Borzalmas csalódást okozott. Talán az 1-6 éves korosztály kíváncsiságát kielégíti az alkotás. Nem találtunk benne semmi értékeset, hemzsegett a végig nem vezetett gondolatoktól. Egy nagy nulla!!!
blackman 2008 nov. 02. - 11:59:33
Biztos nagyon szép lehet a látvány a víz alatt.