Cool a verda

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A műsorban olyan hétköznapi emberek szerepelnek hétköznapi autóikkal, akik mind valami változást szeretnének az életükben és ezért sok mindenre képesek. Ki ne gondolkodott volna el azon, hogy milyen király is volna, ha az autónk ugyanazt a kényelmet nyújtaná, mint az otthonunk.

A műsor lényege a kreatív tuning. Az a tuning ahol nem a lóerőket szaporítják, viszont felraknak átforduló rendszámtáblát, cool színeket, éjjellátót, és ha úgy találják jónak, akkor akár egy szökőkutat is beépítenek a kocsiba. A beépíthető dolgoknak csak a kreativitás szab határt. A jelentkező, egy bemutatkozó anyagot készít, ez alapján kerülhet be autója a műsorba, ahol szorgos kezek sokasága veszi kezelésbe a járművet, hogy a végén a gazdája rá se ismerjen.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Random_valaki59 márc. 12. 23:56:38 1/10 Előzmény diki8
"Remélem teljesen elfogsz tünni a médiából". Nem tűnt ő el sehová még 17 év után sem. Elég elszomorító : (
diki8 2007 jan. 29. - 16:41:54
Szánalmas,folyamatosan ugyanazt a pár autó feltuningolását mutatják,amerikai mintára,ezaz sok hülye magyar ájuljunk el az amcsiktól!!Jeee,Majka nagyon fasza csávó vagy,szerencsére nem sokáig kell néznünk a pofádat!!Remélem teljesen elfogsz tünni a médiából,a többi suttyóval együtt(Pákó, Kiszel T. stb.)!!!!
elod_psycho 2006 okt. 30. - 15:35:25
sziasztok Pimp my ride rajongok... erdelyi gyerek vagyok, mit szolnanak a Cool a verda szervezoi ha odaraknam oket egy 1300 ccm Oltcit TRS tuningolasra? :) Boxer motor, nem is lenne nekik annyira nehez, mi?
Aikidoka 2006 aug. 29. - 18:01:15
Az amerikai mûsorhoz képest szánalmas... de hát az Amerika ugye :) Xzibit ezerszer jobb a Majkáéknál, még nevetni is lehet rajta néha :P
benõzoli 2006 aug. 28. - 23:55:40
Nekem is van egy peugeot-om...! Tudjátok milyen FAAAAAIIIIN ???
17 órán keresztül jöttem haza Horvátból...70 lóerõ..Ebbõl kb 30-at használok.Csak 6 óóóóóóóórát álltam a dugóban.
Hunter-Hammer 2006 júl. 07. - 11:25:52
Nem láttam túl sok mûsort, de lehetne izgalmasabb (pl. kamionok v. IFÁk tuningolása is!)
monablack 2006 jún. 29. - 08:14:31 Előzmény fisherman
Igazad van. Nekem van egy kispolskim ( 126 p) . Hogy feldobná a mûsort, ha egy közismert kis autót tuningolának fel. Akkor az ember azt gondolja, hogy igen ezek a fiúk tudnak. Nem valami legújabb autót spéciznek fel, mert az úgy is megy mint a mérgezett egér, szép is. Milyen jól nézne ki egy fultuningos kispolski, vagy netalán egy trabant, lada, stb. Tényleg cool a verda lenne.
JOKER 2006 jún. 17. - 14:45:41
Üdv mindenkinek!!!

Én 1 Cool a verda rajongói oldalt vezetek melynek címe: <a target="_blank" href="http://www.coolaverda.gportal.hu" title="www.coolaverda.gportal.hu">www.coolaverda.gportal.hu</a> na de nem is ez itt a lényeg!!

A következõ kérdéssel, illetve kéréssel fordulok az oldalhoz: hol lehet még több ilyen képet szerezni a mûsorról, gondolok az utolsó képre a galériába(mellékeltem a hozzászóláshoz), hiszen azt még sehol sem láttam...

A választ elõre is megköszönöm, és ha könnyebséget okoz az e-mail címemre is elküldhetik: mate41@freemail.hu
fisherman 2006 máj. 14. - 01:44:29
Ott a pont!!!:-)
Bolla 2006 máj. 09. - 19:31:44
fel lehetne tuningolni mondjuk egy villamost vagy vmi hasonlót...
fisherman 2006 máj. 09. - 12:37:40
Akkor miért nincsenek 15-20 éves autók? Kicsit magyarosabbá lehetne tenni mondjuk Ladák, meg Skodák tuningolásával. Lehet, hogy hülyén hangzik, de mindenesetre poénosabb lenne!
Nekem példul van egy 19 éves Opel Asconám. Ez egy igazán jó kis muri lenne.
fisherman 2006 ápr. 28. - 09:21:40
Semmi baj nincs azzal, hogy lemásolták az MTV-n futó mûsort. Manapság nem kell eredti ötlet ahhoz, hogy jó nézettséggel elfusson egy mûsor. A probléma az, hogy addig fog menni a cool a verda, amíg az összes rokon, haver be nem viszi a 2-3 évnél nem idõsebb csöppet sem lepukkant autóját. Ez gáz!
Zsuzsanna 2006 febr. 12. - 17:45:41
Értsük meg egymást.
1. Te tudod, hogy csak hülyéskedsz.
2. Sajnos a prolikból vannak többen.
Végül tõlem - már majdnem nyûgdíjas korosztályunak - hidd el, hogy még emlékszem fiatalkorom baromkodásaira és barátaira.
Akkoriban orvostanhallgató, zenész és segédmunkás egyforma volt a szememben, fiatal.
Még nem tettünk különbséget úgy, ahogy késõbb. Ma már tudom, ki volt az, aki intelligensen bohóckodott és ki volt, aki maradt is bunkó.
Bolla 2006 febr. 07. - 18:33:52
Azoknak mindegy, hogy egy Majkával több vagy kevesebb. Amúgy meg sztem a Majka nem olyan hülye mint amiennek látszik, én is hasonló dolgokat mûvelek, amikor baromkodok, mégse vagyok egy seggfej tapló, mint ahogy a Majkát sokan (legtöbben nyûgdíjasok) gondolják.

Sztem nem lehet arra építeni, h olyan dolgok ne legyenek TVbe, amik rombolóan hatnak a prolikra, ez hülyeség. Ez kb. olyan, mint amikor a kábítószer fogyasztókat kapják el és nem a dílereket, itt máshol gyökerezik a probléma.
Zsuzsanna 2006 febr. 06. - 12:44:53
Mert nem mindenki olyan intelligensen fogja fel, mint Te, aki nevetsz rajta.
Tanulatlan és neveletlen emberek másként fogják fel, sajnos. És náluk bizony romboló hatást érnek el.
Bolla 2006 febr. 04. - 12:47:06 Előzmény ligam
Nem tudom, h mivel lenne jobb az M1, mint bármelyik csatorna. Nem tudom, h miért kéne politikai mûsorokat, revûfilmeket meg délamerikai sorozatokat néznem egész nap, de persze lehet, h mostanság menõ a sznobság. Akkor hajrá!Sztem Majka, Szabi és a többi szerintetek primitív ember tud vicces lenni, mivel hatalmas formák és olyan dolgokat csinálnak meg, amiket egy átlagember nem tenne meg, itt gondolok a Kontrára is.

Cool a Verda meg vicces, mert utánozzák a külföldit, de emellett van egy olyan maszek feelingje, amitõl vicces lesz.

Valszeg ezek a mûsorok nem nektek készültek, nektek az Ötöslottó számsorsolás való, az legalább nem primitív.
Bolla 2006 febr. 04. - 12:38:55 Előzmény Zsuzsanna
Honnan tudod, h romboló hatású?Arra még senki sem gondolt, h csak simán jókat lehet rajtuk nevetni?Szerintetek a South Park is romboló hatású?Sztem túl komolyan veszitek a dolgokat, káromkodni meg amúgy is jó dolog.
roli 2006 febr. 01. - 00:13:01 Előzmény Immortal
sziasztok hogy lehet jelentkezni a mûsorba és mi alapján kerülhet be a kocsim a mûsorba?
Immortal 2006 jan. 17. - 21:51:14
Szia. Az m1 sajnos azért olyan nézetlen, mert nem a szex és a káromkodás megy rajta egyfolytában. Bármilyen csatornát megnézel, pl. az Aktívot vagy a Fókuszt, Kelemen melleit mutogatják meg VV Anikóét. Ez total dühítõ. A Cool a verdában meg eyszerûen majmolják az amcsikat. Még a szereplõk kinézete is hasonló. Az utánzás nem rossz dolog, de csak akkor, ha a jót utánozzunk és nem a rosszat.
ligam 2006 jan. 14. - 20:54:46
Teljesen igazak,amiket mondtok, de az a baj,hogy emiatt a primitívség miatt nagyon sokan nézik is. Ilyesmivel foglalkozom,és tudom hogy sajnos a magyar társadalom összetétele olyan,hogy ezek a primitív mûsorok és emberek szórakoztatják a tv-nézõk nagy részét. És sajnos fel lehetne még sorolni a mai televíziózásban még jópár ilyen mûsort.. Vajon mért olyan nézetlen az m1 csatorna?!
Sajnos ezen nem lehet változtatni,és nem is fog változni egyhamar...
Összes hozzászólás