Csingiling és a kalóztündér

Bakancslistához adom
Tinker Bell and the Pirate Fairy
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai animációs film, 78 perc, 2014

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Csingiling visszatér, hogy elkalauzolja a rajongókat Pán Péter mesebeli világába. A Csingiling és a Kalóztündér egy vérbeli tengeri kaland, amelynek középpontjában Zarina, a tündérpor őrzője áll. A kíváncsi természetű tündérlány puszta jóakaratból hatalmas galibát okoz, ezért száműzik Tündérzugból. Rövidesen egy csapat kalózzal paktál le, a titokzatos Koponya-szikla környékén. Csingiling és barátai tehát útnak indulnak, hogy kiderítsék, mi az igazság a kalózhajó fedélzetén, illetve, hogy visszaszerezzék a kék tündérport, amelytől az egész birodalom sorsa függ.
Bemutató dátuma: 2014. augusztus 7. Forgalmazó: Fórum Hungary

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 26. - 18:17:49
Érdekesség hogy az eredeti címbõl elhagyták a "Tinkerbell" (= Csingiling) elõtagot. Merthogy nem õ ám a fõszereplõ, szóval minek az oda. Mondjuk a brand miatt. Na jó, de, Csing a boss az egész sleppjével (btw,a dagadék és a vakegér buzik?), a címtündér meg a boss.

Betekintést nyerünk a por-laborba. Fõzik a metet ezerrel. És nem értem miért nem engedik kicsit kísérletezni Vöcsököt, hiszen Csing éppen megoldotta hogy tízszeres mennyiségük legyen. Szóval futná.

De könyörgöm, valaki adjon már rájuk egy rendes szoknyát, vagy nadrágot, mert ez így olyan zavaró mint az az újkeletû szokás hogy a magasabb nõk/lányok az asztalra tehénkednek mélyen kivágott pólóban. Valahol roppantul értékeljük, de másfelõl sokkal jobban zavar.

------------

Még két Disney-animáció:

1) Avengers Confidential: Black Widow & Punisher

Standard szuperhõs-történet. Ami amúgy jobb mint amit manapság élõszereplõsbe nyomnak...

A vége sajna elég satnya, lévén a gonoszk nem mozognak, Captain Marvel egyetlen pózt tud, és a boss képessége nem következetes.

2) Iron Man And Captain America: Heroes United

Hm, szóval igazából "Heroes United: IM&CA" kéne legyen a cím. Na sebaj.

Amerika KAPitány vs vASember hogy aztán összefogjanak. Ezek után veszkõdnél a Polgárháborúval?

Tipp AK legyõzsére: célozzon a csapatod a fejre ÉS a lábra. Nem dughatja mindkettõta pajzsa mögé. És ha egyszer eltalálod, már halott.

Érdekesség: a grafika ezeknél a Marvel-animációknál (Disney-tulajdon jelenleg) minden alkalommal más.
pihes 2014 dec. 11. - 15:06:20
Kisgyerekeknek való, Szép Kis Mesefilm!
barcelonantu 2014 júl. 28. - 12:01:15
Már nagyon várjuk!! Minden csingiling film nagyon szép!!!