Édenkertünk Írországban - Életem szerelme

Bakancslistához adom
Unsere Farm in Irland: Liebe meines Lebens
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német tévéfilmsorozat, 90 perc, 2009

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2023 szept. 08. - 07:29:39 9/10
A 8 epizódból álló ZDF sorozatból csupán az első kettőből készült szinkron.
9/10
grosz_i 2021 aug. 20. - 18:16:00 9/10
Édenkertünk Írországban - Életem szerelme - Liebe meines Lebens (2009) - III. epizód

Nagyjában zajlanak Erin O’Toole és Dr. Martin Winter házassági előkészületei, amit az Abbey Islandre, Erin nagynénje tulajdonában lévő szigetre terveznek. Így persze nem is csoda, hogy az egész Ballymara, különösen az O’Mally farmon lázas tevékenység zajlik.

Az egész család nagy örömére hazatér Berlinből Marie, Martin nagyobbik lánya is. Bejelenti az apjának, hogy a barátjával szakított és a biológiai tanulmányait is megszakította.

Erin mindennemű közeledése elől Marie egyszerűen elzárkózik. Azonkívül Erinnek kellemetlensége támad az agresszív szomszédjával, Jack Strattonnal is, aki már nem tartja magát a többéves megállapodásukhoz, és kerítéssel zárja el a földrészét, így pedig Erin birkanyája nem tud lejutni a vízhez.

Oka, Jack nagyon is megváltozott a felesége halála óta. Egyedül, teljesen visszavonultan él a kislányával, Emmával a farmjukon. Amikor pedig a kis Emma több ízben is orvosi ellátásra szorul csonttörés miatt - míg végül Martin rá nem jön a titokzatos betegség okára -, tisztázódik a rejtély és eloszlik a súlyos gyanú, hogy Jack bántalmazná a kislányát.

Martin legkisebb lánya, Paula is bonyodalmakat okoz, ugyanis el akarják adni a kedvenc birkáját, Mrs. Jacksont. Bár Erin és Martin is győzködi a kislányt, hogy a birkának az új tulajdonosnál is jó sora lesz, de erről Paula saját maga szeretne meggyőződni. A birkák elszállításakor Paula fellopakodik a pótkocsi platójára és végül aztán Mrs. Jacksont elkíséri Erin kutyája, Harry is…