Édes élet David Roccoval

Bakancslistához adom
David Rocco's Dolce Vita
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető kanadai ismeretterjesztő filmsorozat, 30 perc, 2014

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Firenzébe látogatva az embert akaratlanul is magával ragadja a város gazdag ízvilága, fantasztikus konyhaművészete és építészeti csodái. Mint a reneszánsz szülőhelye, a város mindenkire inspiráló hatással van, főleg ha ételről van szó.
Ismerje meg David Roccot, a kanadai születésű olasz séfet, akit az olasz konyha iránti szenvedélye kísér végig kalandjain a városban és környékén. Rocconak Firenze olyan, mint egy játszótér, ahol belevetheti magát az olasz ételek és barátok nyújtotta édes életbe.
Rocco apartmanja Firenze központjában helyezkedik el, itt látja vendégül családtagjait és ismerőseit, akik a világ minden tájáról érkeznek, hogy megkóstolják Rocco főztjét.
Az édesanyjától tanult vagy utazásai során megismert tradicionális olasz ételeket Rocco gyorsan és cseppet sem hagyományosan készíti el, ezzel adva nekik új és modern aromát. A barátjának készített klasszikus Chianti borban párolt hústól, a csokoládés sült padlizsánig, amit egy terhes anyukának készít, nincs egy unalmas pillanat és fogás sem Rocco konyhájában.
Csatlakozzon David Rocco-hoz, aki körbebiciklizi, motorozza és kocsikázza Firenze utcáit, és ihletet merít a mosolygó arcokból és az ezernyi friss hozzávalóból!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Rahel 2010 aug. 27. - 21:17:35 Előzmény czordon
-Ja, kamu az egész!!:((
czordon 2010 aug. 27. - 17:45:34
Most kávéházi sütemény kiválasztásáról beszél, ahol állítólag a haverjaival van, a képernyõn meg halat süt és salátát készít... a konyhában, egyedül...
czordon 2010 aug. 27. - 17:42:41
Gratulálok a Paprika TV-nek. Nem veszik észre, hogy a pasi zöldbabról és articsókáról beszél és közben paradicsomos tésztát fõz... Teljesen másik mûsor szövege megy...
szabomonika88 2010 máj. 17. - 12:14:36
Nagyon jó mûsor.