Egy rendőrkutya kalandjai: Az elveszett arany legendája

Bakancslistához adom
K-9 Adventures II. - The Legend of the Lost Gold
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai családi film, 88 perc, 2014

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Megismerkedünk Heber város legendájával, mely szerint egy bűnöző, John Garrison, kirabolta a bankot és meglépett az arannyal. A nyári szünetben Kassie és barátai, köztük hűséges kutyusa Scoot, egy régi, rejtélyes zsebóra segítségével elindulnak megkeresni az elveszett kincset. A probléma csak az, hogy két bűnöző is a nyomukban jár, akiknek szintén az aranyra fáj a foguk.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
stupek2 2016 jún. 18. - 21:08:08 3/10
Senki nem írt hozzá, de 8 pont? Nos, ez egy gyerekfilm. Gyerekeknek jó, de gyerekek nem pontozzák itt a filmet. Felnõttek megnevetnek a renbdezõi bakikon. Az eleje még OK, nincs benne semi, de
Spoiler
A bûnözõk mindig ott vannak, ahol lenniük kell. Van lehallgató készülékük, ami nem csak a rendõrségi frekvenciákat, hanem a CB kézi rádiók összes frekvenciáját egyszerre figyeli. Azonban egy órát nem tudnak gyorsan ellopni. A gyerekek meg: otthonról térképrõl irányítják egymást CB rádión, de az otthon lévõ jobban tudja, mere hány lépés, és mit kell látni, mint aki épp ott van. Azután csak ugy véletlenül beesnek egy barlangi tóba úgy, hogy mindjárt kéznél van kötél, elemlámpa. Az arannyalteli ládát is egy gyerek fél kézzel kihúzza a vízbõl, a rozsdás lakatot egy ásónyéllel leverik. Aztán amit elõbb fél kézzel felemelt az egyik gyerek, még négyen sem tudják kiemelni a barlangból. Megaztán milyen csigarendszeren keresztül húzták fel egyedül, hiszen mind a négy gyerek a barlangban van. Aztán hip-hop ki tudja hogyan a több tízméteres barlangból a gyerekek midjárt a vasutállomáson vannak, szinte gyorsabban mint a rablók, majd a már elindult vonatra hip-hop felugranak.... Na nem írom le a teljes filmet, nem szokásom, de felnõtteknek ez idióta film. Nem is tudom ki adott rá 8 pontot.