Étkek és tévhitek

Bakancslistához adom
dokumentumfilm sorozat

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Mit is eszünk valójában? A sorozat erre a kérdésre keresi a választ. Rengeteg hiedelem létezik az élelmiszerekkel kapcsolatban, a műsor ezeket igyekszik igazolni vagy cáfolni.
Úgy tudjuk, a csirkehús egészséges, de vajon ez igaz a nagyüzemi módon nevelt madarakra is? Valóban jó enni az óceánok szennyezett vizéből kifogott halak húsát? Mit együnk reggelire? Miből készül a kolbász? Mennyi növényvédő szert tartalmaznak a zöldségek és gyümölcsök?

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
makailaci25 2011 nov. 01. - 15:13:59
Kösz,hogy több,mint 1 év után válaszolsz,de már idejét múlta a kérdés.Ha észrevetted, a Spektrum egyre székletebb.2 éve még a legintelligensebb csatornák közé tartozott, aztán jöttek a reklámos mûsormegszakítások,utána a jellegtelen logováltoztatás,azután a giccses és hányingerkeltõ szájból kiröppenõ bogarantyúk,újabban pedig a lófejû alakok dominálnak a képarány megváltoztatása miatt.Egyszóval minden egyre kulább.A dolgok koronája képen a honlapra írt üzenetekre se válaszolnak, nem csak nekem nem.A spektrumosok biztosan nem olvassák ezeket a hsz-okat, pedig sokat meríthetnének belõlük,talán magukba is szállnának,de az már intelligencia kérdése is.
makailaci25 2010 júl. 12. - 19:53:55
A 14. résztõl miért nincsenek címek?
illeskese 2010 máj. 02. - 21:19:46
Itt sincs ismertetõ. :(