A műsor a fagylalt történetébe és kultúrájába nyújt betekintést. A háromrészes sorozat bemutatja, honnan származik sokak kedvenc édessége, melyek az előállítás, tárolás helyes technikái, illetve megismerhetjük fajtáit, az olasz krémfagylalton át egészen a jeges "sorbet"-ig. Az All in és Adjuk meg a módját! c. nagysikerű műsoraiból már jól ismert Liebhaber Judittól tanulhatunk a fagylalt fogyasztásához kapcsolódó szokásokról, a fagylaltkészítés eszközeiről. A sorozat megismerteti a nézőt a fagylaltok különböző típusaival, bemutatja a különböző - a jeges édességhez kapcsolódó - hagyományokat, és arra is fény derül, mi a különbség a parfé, a fagylalt, a sorbet, vagy a jégkrém között.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások