Féktelen erő

Bakancslistához adom
Blood Hands
amerikai-fülöp-szigeteki akciófilm, 1990

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

James Clavel (Ned Hourani) Nebraska könnyű középsúlyú bajnoka három barátjával együtt betér egy üzletbe, ahol a tulajdonost véletlenül megölik. Menekülésük Clavel volt barátnője, Diana házáig tart, ahol brutálisan meggyilkolják a nőt és a férjét. A kegyetlen gyilkosságot fiuk, Steve (Sean P. Donahue), a kiváló kickbox harcos fedezi fel. Steve és barátnője, Tracy (Christine Landson) megtalálják Clavel kickbox bajnoki érméjét, s ekkor a fiú megfogadja, hogy bosszút áll a szüleiért. A gyilkosok nyomába eredve elszabadul a féktelen erő.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
theater 2011 okt. 25. - 01:18:55
Igazi, erdeti, hamisítatlan zsé kategória.
conchita 2011 jan. 30. - 11:42:00
Hhát...éjszakai mûszakban( ha még valaki dolgozik olyanban manapság) megnézhetõ végülis, én megtettem, de azon túl, hogy gyermekkorom videókorszakos filmélményeit felidézhettem ( ezalatt nem azt értem hogy alábeszélõs, elmosódott és néhol akad) és hogy amíg ment, addig sem kellett tv shop-ot hallgatni, nem sok jót tartogatott...Fõszereplõ egy zseni...és jó sok kaki részlet van , amin nevetni is lehetne, de ezúttal nem sikerült ( lehet nem fájt eléggé, vagy csak nem volt kedvem ), viszont nem is idegesített fel ez az alkotás..A történet nyílegyenes...mindent lehet tudni elõre, megbízhatóan hozza azt a keveset amit elvársz. ( a verekedõs jelenetek: HÁHÁ, az oldscool melegítõkbõl meg egész kollekciót meg lehet tekinteni )
1/10
Soulsword 2011 jan. 29. - 00:42:40 1/10
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Egyébként félelmetesen ostoba történet. Ennyi agyatlan értelmetlen brutalitást régen láttam.
1/10
puccetti 2011 jan. 29. - 00:16:42 1/10
Uramisten, hogy ez milyen szar!!!