Fertőzésveszély

Bakancslistához adom
Condition Critical
amerikai thriller, 96 perc, 1992

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Rejtélyes és halálos járvány söpör végig Los Angelesen. Az orvosok kétségbeesetten keresik a gyilkos vírus ellenszerét, de csak egyetlen egy dologban lehetnek teljesen biztosak: a helyzet kritikus és lépni kell, mielőtt még késő lenne. A válságos helyzetben az egyik Los Angeles-i klinika konzervatívnak tartott vezetője, Dr. Austin DeGroose kénytelen gyors döntéseket hozni. Eközben beosztottjai szinte ki sem látszanak a munkából. Dr. Shauna Frantangelo megpróbálja rendezni viszonyát tehetséges, ám neurotikus barátjával. Ekkor megjelenik korábbi szerelme, a járványügyek jeles szakértője, Dr. Thadeus Kocinski is.

Stáblista:

Szereplők

Dr. Thaddeus Kocinski
Dr. Lena Poole
Dr. Austin DeGroose
Dr. Howard Zuckerman
Dr. Bailey Wallace

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
horusz 2011 jan. 15. - 23:00:08
Itt is és az Imdb-n is 5.1 pontot kapott. Igencsak alacsony pontszám, inkább kihagyom a filmet.
conchita 2010 júl. 17. - 23:17:24
Csodálom hogy még nincsen komment..
Szóval ez egy járványos-kórházas film,a remek Kevin Herkules Sorboval.
Egész jó, ha azt vesszük, hogy kicsit megleptek, mert bár az történik, amire számítottam, kicsit vadabbul valósul meg mint gondoltam. A nõi föszereplõ elég idegesítõ helyenként...hihetetlen gáz az újratalálkozós jelenet,illetve általában véve eléggé fasuna a dokinõ. K.Sorbonak meg milyne nevet adtak már...Taddeush :D
A szerelmi szál kimaradhatott volna, bár akkor kevesebb kuncognivaló lenne...meg kórházas filmbe egyszeûen muszáj...a gyógytás uncsi önmagában. A Film+-on korábban vártam volna a film megjelenését, bár...ha azt vesszük, hogy a nõk imádják a dokis filmeket, sorozatokat, akkor itt a helye! Fogyasszátok bátran...nem fertõz. ( bocs :)