Földrengés New Yorkban

Bakancslistához adom
Earthquake in New York
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai-amerikai katasztrófa film, 88 perc, 1998

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Amikor hatalmas földrengés pusztít a legnépesebb amerikai metropolisban, New Yorkban, egy nyomozó mindent feláldoz azért, hogy megmentse a családját.

John Rykker valamikor Kaliforniában lakott a családjával, ám amikor az arrafelé oly gyakori földrengések egyike során az egyik fia életét vesztette, a Rykker család New Yorkba költözött, hogy megkönnyítsék maguknak az újrakezdést. Rykker, a felesége, Laura és a két gyermeke még alig heveri ki a kaliforniai tragédiát, amikor újra lesújt a pusztító természet, ezúttal New Yorkban mozdul meg a föld. A világvárosban természetesen senki sincs felkészülve egy természeti katasztrófára és a kitörő pánik és káosz közepette a Rykker család tagjai elszakadnak egymástól. Laura és a lánya bent reked egy földalatti alagútban, míg Andrew éppen osztálykiránduláson van a Szabadság szobornál, ahol csak az ő vakmerőségének és lélekjelenlétének köszönhető, hogy osztálytársai és tanárai megmenekülnek a halál torkából.

A metróalagútban a helyzet egyre rosszabb, tartani lehet a tűzvésztől, attól, hogy elfogy az oxigén, vagyis egyre kisebb a remény az életbennmaradásra. Rykker azonban nem hallgat kollégái tanácsára, és maga indul el, hogy kimenekítse a pokolból feleségét és a lányát. Nem engedi, hogy szerettei közül még valaki egy földrengés áldozata legyen.

Stáblista:

Szereplők

John Rykker nyomozó
Dr. Marilyn Blake
Laura Rykker
Stenning kapitány
Eric Steadman nyomozó
Alexandria Fuller

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?