Főszerepben a túzok

Bakancslistához adom
magyar természetfilm, 2007

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Magyarország legszebb madara a kipusztulás szélén. A XX. század hajnalán még 13.000 példányra becsült állomány mára alig 1.200 madárra apadt. Magyarország ennek ellenére még mindig a régió legerősebb túzok-populációival büszkélkedhet. "Az 1960-as években Rockenbauer Pál filmet forgatott a puszták legnagyobb testű madaráról. A "Magyar Strucc" című film főszereplője - ugyan mi más? - a túzok volt. Nem hittük volna, hogy egyszer nekünk is megadatik a lehetőség, hogy lencsevégre kapjuk ezt a csodálatos madarat, és a fiókáit legjobban fenyegető ragadozókat?" - Tóth Zsolt Marcell

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
zozocam 2009 jan. 17. - 15:09:05 Előzmény gonosz65
Hát gonosz65, te tényleg elég gonosz lehetsz, ha ezért az egyetlen egy comment-ért vetted a fáradságot regisztrálni...:)
(A film egyébként valóban kínos, de azért nézhetõ.)
2/10
gonosz65 2008 okt. 10. - 17:00:59 2/10
A túzok vajon míííí?

Ha valaki reggel három óra alvást követõen azt mondja nekem, hogy ma igazán meglepõdöm, elhittem volna neki.
Azt azonban, hogy ekkora meglepetést okoz ez a kis túzokos valami? természtfilm? doksi? fikciós elemeket keverõ Zolnayra hajazó Pesti Iskola? esetleg filmezést, (bocs videózást) soha nem tanult kis csapat készítette? Nem tudom. Egy biztos, ha valaki megnézi-és kérem aki ezeket a sorokat olvassa nézze meg!!!- tisztán láthatja majd, hogyan nem szabad videót csinálni. Szomorú, hogy a Mö2-õn bemutatták. Ajánlom az alkotók figyelmében, a Videózás alapjai, általános iskolások számára írt munkafüzetet.

7 TV Híradó. hagyjatok fel a videóval!!!

üdv gonosz