Legyünk akár cölikáliásak, gluténérzékenyek, vagy ha csak próbálunk változtatni étrendünkön, a gluténmentes ételek iránti kereslet napjainkra az egekbe szökött. Szerencsére a glutén kiküszöbölése ma már nem olyan nagy kihívás, mint régen. A műsor házigazdája, Helen Tzouganatos éveken át kísérletezett a glutént helyettesítő alkotóelemekkel, amelyek pont olyan jók, mint a gluténtartalmúak, sőt, talán még jobbak is. A sorozatban Helen ínycsiklandó válogatást oszt meg a nézőkkel kedvenc receptjeiből, az omlós sültektől az egyszerű hétköznapi vacsorákon át a desszertkiválóságokig. Helen népszerű gluténmentes éttermekbe és üzletekbe is ellátogat, hogy rájöjjön, mi motiválja a gluténmentes termékek iránti keresletet.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások