Gourmet detektív - Ínyenc riválisok

Bakancslistához adom
The Gourmet Detective
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dráma, 110 perc, 2015

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nefefe jan. 16. 09:54:15 5/10
Én indokolatlannak tartom a magas értékelést. Ez a film egy nagyon könnyed, nyomozgatós krimicske, semmi extra, szép lassan csordogálnak az események, sok minden ne történik benne – amolyan esti kikapcsolódásnak jó, ha nincs más. A történetben nincs semmi plusz, az események nagy mértékben kiszámíthatók, és a szereplők sem nyújtanak benne extra teljesítményt (talán ez a műfaj nem is igen igényli ezt), bár néha megcsillan benne némi humor is. Közepes, egyszer meg lehet nézni.
8/10
napsütötte 2018 ápr. 22. - 19:42:43 8/10
Úgy tűnik, ez egy több részből álló film, a lentebb lévő film tartalma a Gourmet Detektív: Egy gyilkosság receptje részhez tartozik.
Ennek az epizódnak a címe: Inyenc riválisok.
A tartalma: Henry Ross híres szakács és gasztronómiai tanácsadó San Franciscóban. Eg este főzőtanfolyamra hívják vendégelőadónak, ahol megismerkedik a lányát egyedül nevelő Maggie Price nyomozóval. Ugyanezen az estén Henry barátjának ötcsillagos éttermében valaki megmérgez egy vendéget, és Henryt kérik fel, hogy kulináris szakértelmét bevetve segítsen megoldani az ügyet. Henry a helyszínen ismét összefut Maggie Price nyomozóval, aki nem örül a férfi jelenlétének, ám főnöke kérésére kénytelen Henryvel együtt dolgozni, hogy megtalálják a gyilkost.
8/10
napsütötte 2018 ápr. 22. - 19:18:57 8/10
Henry Ross egy gyilkosság kellős közepén találja magát, amikor meghívják vendégelőadónak egy luxusüdülőbe, ahová a kényszerszabadságát töltő Maggie nyomozó is vele tart. A konferencián Henry megismerkedik Kathleen Evans újságírónővel, aki összetűzésbe kerül az egyik vendéggel, majd nem sokkal később holttestét az egyik medencében lebegve találják meg. Henrynek és Maggienek el kell kapnia a gyilkost, mielőtt ők maguk is áldozattá válnak.