Halálháló

Bakancslistához adom
Webs
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai sci-fi, 84 perc, 2003

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Egy villanyszerelő csapat, egy lebontásra ítélt ház szervízelése közben elhagyatott laboratóriumra bukkan. Kíváncsiságból véletlenül bekapcsolnak egy ismeretlen szerkezetet, ami megnyit egy dimenziókaput, és páran közülük egy teljesen ismeretlen világban találják magukat. A kihalt, sötét utcákon nyoma sincs életnek, és a mindent elborító pókháló jelzi, hogy itt már jó rég nem járt senki. Miközben a csapat egyik fele zsákmány után kutat, addig a másik megpróbálja kitalálni, hogy hogyan juthatnak vissza, ám amikor mutáns, pókszerű emberek támadnak rájuk, már csak a menekülésre figyelnek. Egy, még emberi lényekből álló társaság megmenti az idegeneket, és a két csapat együttes erővel próbálja meg leküzdeni a királynőt, valamint megtalálni a hazavezető kaput.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
mikihetty 2010 ápr. 02. - 18:40:39
Sziasztok, hát mégha nem is kult-film azért meg lehetett nézni(jobb mintha natur zombik lennének), a film mindenképp folytatást követel a befejezése alapján. igy inkább egy jó sorozatot lehetett volna belõle csinálni, persze csillagkaput csak egy kb 6-8 részeset mint HP(Harry Potter)
bár biztos nem lenne akkora sikere, de még lehet közben is javítani a színvonalon!
3/10
boymester 2009 szept. 11. - 14:12:15 3/10
B kategóriás, gyenge film. Sablonos és nézhetetlen egy filmrajongó számára. Kereskedelmi tv színvonal. Richard Grieco pedig egy lecsúszott színész, aki már soha nem fog rendes filmben szerepelni. Nem mintha sok jó filmben szerepelt volna.
1/10
juven 2009 márc. 02. - 21:31:07 1/10 Előzmény Newcastle United
A legszarabb film amit valaha láttam,már már idegesitõen szar,az a kategória,amit már poénra se lehet venni:(minden perc kidobás amit megnéztem(meg sose adtam 5tol rosszabbat egy filmre se,de ez erossen minuszos:()
Newcastle United 2007 szept. 10. - 08:29:10
Ugyanmár Kate, egy ilyen sokadrangú óriáspókos filmben mindenki képes legalább egy ilyen alakításra. Itt csak sablonkaraktertek bukkantak fel, amiket még a kezdõ színészek és Paris Hilton is képes hitelesen eljátszani. Ne ragozzuk ezt túl.
A Holtak hajnalát éppen lehet még kultfilmnek nevezni a maga nemében - az eredetit, nem a remake-et, igaz az is jl sikerült - de a zombis filmnek terén a szintén George A. Romero rendezte Az élõhalottak éjszakáját tartják igazán klasszikusnak és mûfajteremtõnek.
K.Kate 2007 szept. 10. - 08:21:32
Nos... van 1-2 úgynevezett "kult-film", ami épp attól lett kult, hogy elég minimál alapokon nyugszik. Bár D. Lynch egy más kategória, mégis van aki megnézi, tán még évezi is. De ott van a Holtak hajnala is (igaz ez nem kult)... egy zombis filmre emlékszem, aminek még értelme is volt, de az is annyira elenyészõ, hogy már a címére sem emlékszem.
Az meg hogy Grieco hogy néz ki? Ahogy a szerep megkívánja. (Bevallom személy szerint én sem rajongok a félhosszú hajas idõszakához.) De most nem modellkedésrõl hanem színészetrõl van szó és inkább az alakítást kéne "kritizálni", ami azért meggyõzõ volt.
És miért kell azon csodálkozni, hogy a fõszereplõ megmenekül?! Nem ez az amerikai filmek lényege???
Newcastle United 2007 szept. 08. - 13:35:52
Ez a film horrornak és sci-finek is egyaránt pocsék. A történet az '50-es évekre, az effektek pedig a '80-as évekre emlékeztettek.
10/10
no name 2007 szept. 08. - 10:08:30 10/10
Én évekkel ezelõtt VHS-en láttam, egy szomszédos város videótékájában találtam rá a filmre. Nagyon tetszett, izgalmas volt a történet, és Richard Grieco alakítása ebben a filmben is kiváló. Érdekes gondolkodni azon, hogy ha egy más, ismeretlen világba kerül valaki - nem kell, hogy egy másik dimenzió vagy bármi ehhez hasonló legyen-, hogyan teremt kapcsolatokat az ott élõkkel, hogyan képes meglátni az õ szükségleteiket és, hogyan tudja hozzáadni azt a megszerzett tapasztalatot, amit a saját világában szerzett, és azt a jellemzõ vonást, személyiséget, ami az õ világában alakult.
Örülök, hogy ismét láthattam!
Jaj, és nem bírom ki, muszály mondanom: szerintem nagyon helyes!!
StJust 2007 aug. 23. - 23:24:52
Hát én láttam! Jobb nektek,hogy akkor elmaradt! Ez a Grieco k.b. úgy néz ki,mint egy ronda tranzvesztita,a sztori meg enyhén szólva is sántikáló,és rengeteg kérdést fölvet.Ja és persze,hogy a végén csak õ marad életben,meg egy csaj,akivel épphogy át tudnak csúszni a saját világukba,de hoppá vajon ez tényleg az a világ?
:-)))) Olyan Sliders-paródia az egész,bár nem annak szánták
Aikidoka 2006 nov. 18. - 22:46:02
Talán azért, mert többen kiváncsiak a Megatáncra mint a te tucatfilmedre? A Csodacsatárral semmi probléma nincsen, A Tizedes meg a többiek után a második kedvenc magyar filmem :) Tv2 nek respect, hogy ezt most leadta, Pancho meg nyugodjon békében...
ACE 2006 nov. 18. - 21:59:25
Szerettem volna egy sci-fi t nézni, ugyis ritka.
Tisztelet ide vagy oda, a sok focirajongó még csak nem is tudja, milyen film megy most........
kika101 2006 nov. 18. - 21:55:02
Igazán kiváncsi lettem volna erre a filmre. Biztos jobb, mint a Csodacsatár.
Miért van az, hogy mindig a normális filmeket törlik a mûsorról, ha valami történik? Például, miért nem a Megatánc helyett tették be ezt a másik filmet? Talán azért, mert mindenki átkapcsolta volna a tv-t!!!
Fürge Szarvas 2006 nov. 18. - 21:04:41
Nem is ez a film megy most...

Jó nagy átverés.