Halhatalan

Bakancslistához adom
The Immortalizer
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 93 perc, 1990

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A nagyszájú Darrelt és barátait rémisztő alakok ragadják el a sötét utcán, hogy egy különös "kórházba" vigyék őket. Az állítólagos "kórházban" azonban őrült orvosok gyanús műtéteket végeznek és a pincében soha nem látott lényeket tenyésztenek. Az ifjú Gregg és a szomszéd házból figyelő Agnes együtt indulnak a rejtély felderítésére.

A filmet a Kóma és a Hús cimű filmekkel azonos szinvonalúra értékelték az amerikai kritikusok.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
vallon 2009 nov. 12. - 16:13:54
Eleve nincs is jó horror film, de ez aztán a legszarabb -horror- filmet, amit vaéaha is láttam!!
Nem is bírtam végig nézni..
mamafura 2009 júl. 27. - 19:37:54 Előzmény feketevipera
Ez a hálózat tv túltesz mindegyiken,negatív értelemben!Az összes film amit leadnak mindegyik nagy ratyi.Megnézem mindegyiket az imdb-n és szinte majd minegyik a 10 es skálán nem éri el a 3 as szintet ami egy film szemszögébõl alap,az alatt ugyanis szinte nézhetetlen.Ezek direkt csinálják ilyen polgárpukkasztónak?
1/10
feketevipera 2009 máj. 20. - 18:59:51 1/10
Húúúú, hát ez nagyon ratyi film volt, bár nem is vártam tõle sokat. De hát még a várakozásaim ellenére is csalódnom kellett, ez tényleg egy utolsó szemét. Õszintén szólva nem tudom, ki ad pénzt egy ilyen film elkészítésére, és hogy ki vásárolja meg az ilyet (és milyen szándékból). A Hálózat most színvonalban nagyon alulmúlta nagyobb testvéreit. Kíváncsiságból megnéztem a filmet, de nagyon pocsék volt, egy nagy nulla. Már azt sem értettem, hogy honnan van ennyi õrült orvos egy rakáson. Talán létezik az "õrült orvosok klubja", ahol ezek találkoznak?
Az ajánló utolsó során viszont behaltam. "A filmet a Kóma és a Hús címû filmekkel azonos színvonalúra értékelték az amerikai kritikusok." Az amerikai kritikusok hülyék, amint azt néhányszor be is bizonyították. A fent említett filmek közül a Kómát láttam, de az se volt ennyire f*s, mint ez.