Jekyll & Hyde

Bakancslistához adom
angol-amerikai horror, 96 perc, 1990

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Dr. Henry Jekyll / Mr. Edward Hyde
Sara Crawford
Dr. Charles Lanyon
Jeffrey Utterson
Annabel

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Torolt Felhasználo 2016 febr. 05. - 11:15:23
Ha már ketten is szóvátetté(te)k:

Én SZERETEM a reklámszüneteket. Mértékkel persze. Olyan 30 percenként egy hosszabb filmnél, 1 alkalommal egy (40 vagy 20 perces részek az mindegy) sorozatnál tolerálható, egyéb mûsornál tárgyalhatunk. Persze függ attól is milyen hosszú az a reklámszünet.

Léptem!
offtopic
cellasto 2016 febr. 05. - 00:20:26
ritkán értek egyet veled,de totál igazad van
én is lassan csak a discoveryt,animal planetet meg a natgeot nézem..
no meg persze a sport adókat,de azt is egyre kevesebbet


borzalmasan sok az ismétlés

m3-at érdemes nézni,de azt is inkább 10 után,mert hetente elõvesznek 2-3 tényleg jó magyar filmet/tévéjátékot

a kereskedelmi tv adásait pedig alapból nem nézem,mert a filmek közti reklámok/ajánlók egyenlõek az agymosással...
Torolt Felhasználo 2016 febr. 05. - 00:14:24
Igazán nem értem amúgy miért. Miért kényelmesebb 1-2 évnyi filmtermést 10 éven keresztül ismételni rogyásig, mint 100 év filmtemrésébõl válogatni, amibõl amúgy fogadok soknak már nincs is jogtulaja (vagy soha nem is volt, lévén elfelejtõdött a copyright a végérõl).
Szóval lenne mit rotálni, és a régi filmek közt akad bõven ami idõtálló.

Nem hiszem el hogy ezt ne néznék meg. Vagy tízévente egyszer a Máltai Sólymot. Hiszen A Tanút is vetítik.

De lehetne nyomni Lugosi Drakuláját, az 1920-as Nosferatut, valami mûsorblokkban még 1900 évekbeli rövid némafilmeket is akár (az 1902-es Utazás a Holdba tökéletesen nézhetõ maradt, és annak már sztorija is volt!).

Nyilván a sorozatokat nem rotálnám, minek. De filmeket?
Helyette megy a Knight Rider már megint aminek semmi értelme, a sorozata végére abszolút csalódás és dögunalom. Megy a Sliders aminek nincs értelme, hiszen fõszál hiányában megbukott (ment is 16:00-ról 12:00-ra). Megy a Mentalista 20 ismétlése, pedig az 7-8-10 évad. MINEK? Alkonyat 1000. ismétlése - minek, elsõre se nézt senki.

Na és a k*szott agyar tévé. Csak a sz*r valóságshow/venezuelai szappanopera/lanygi komédiák 5-6/10 értékekkel amiket holnapra úgyis elfelejtesz annyira jellegtelenek triumvirátus.

Nézd meg: M1 bedobta a Palota Ékkövét - mindenki azt nézte. Cool bedobta az X-akták 10 évadot - mindenki azt nézi. Valaki bedobta az 1920-as Metropolist - mindenki azt nézte. Komolyan, 2-3 évente van 1-1 mûsor amit meg lehet nézni, egyébként csak altatónak jó.
Beszerelték a "dekódert" a tévére - persze azt se használják nézettségszámlálásra.
Ésma már azt se lehet elmondani hogy "elhozza otthonunkba a mozit", mert a mozi hozza el a mozit (világpremier, kiskutyaf*sza), a tv-be onnan meg csak a leggagyibb szemét kerül (jellemzõen a moziban jól mutató blockbusterek, amik tévén nézhetetlenek, PLUSZ agyon is vágják még a tv-adók).

Az is k*ra kiakaszt hogy sehol nincs semmi más mint retkes nyomozós sorozatok, amikben semmi realitás: hola helyszínelõk, hol a profilozók, hol az utcai járórök, hola nyomozók végeznek el MINDEN feladatot, és 2 napalatt elkapnak bármi sorozatgyilkost. Mert persze más nincs is a világon mint k*b*b*tt gyilkosság, amiknek 70-90%-a rögtön sorozatmészárlás, YEEEEEEEEE! ordítja a napszemüveges hülyegyerek.
Nem lehetne vhova bepasszírozni vmi mást? Egy Joan of Arcadiát? Witchblade-et? Valami VICCES sitkomot? Mert azok is kimerülnek manapság az egy-viccünk-van (one trick pony) készletben mint Az Élet Csajos Oldala, vagy az Agymenõk.
De az se semmi mûsortematika amikor egész nap, 5-6-8 órás maratonban nézheted a hét minden átkozott napján a "Segítség, bajban vagyok" sorozatot (a mûsorújságot böngészve akadt meg ezen a lehetetlenségen a szemem). Monodiéta depresszióból, vagy mi volt itt a cél?

Van vagy 50 agyar csatorna (szerintem más nyelvût nem fogunk, minek is), oszt EGYIKEN SINCS SEMMI, jobban mondva minden ugyanaz megy! A teljes magyarmûsorkészlet ugyanaza 20 sorozat és 50 film a következõ 10 (20?) évre.
Nem akarok én kötekedni, de poénból végigrate-eltem az imdbn azokata filmeket amiket életemben láttam és emlékeztem hogy láttam pusztánazzal a céllal hogy lássam mennyi mindent láttam. Összejött így is olyan 2000 cím (nem vicc), és tuti van még 1-2ezer amire egyszerûen nem emlékszek (vagy fent sincs, vagy mondjuk egy sorozat minden részének külön adatlapja van). Nem igaz hogy ne lehetne bõvíteni a kínálaton. Ha nem telik új mûsorszámokra, akkor régiekkel.

---------

Ne haragudj hogy ezt így rádzúdítottam, de ez most így kijött, megírta önmagát a post :)
Torolt Felhasználo 2016 febr. 04. - 21:25:32
Ah, megtaláltam.
Tényleg ordenáré a hangminõség (mono hangzás, és mintha magnóval lenne felvéve), de annyira nem rossz hogy ne tudnám újranézni.
filoszemitabélus 2016 febr. 03. - 19:05:11
Nem kellett volna futólag megemlíteni R.L. Stevensont?
Torolt Felhasználo 2016 febr. 03. - 17:12:24
Huh, valahol magyar szinkronnal ez?