Honnan való az az étel, amelyet megeszünk? Mit tettek hozzá, vagy éppen mit vettek el belőle a tudósok? Kell-e ezekkel a kérdésekkel foglalkozni egyáltalán? Mondjuk akkor, ha kávé helyett nescafét, gyümölcslé helyett széndioxiddal dúsított, cukrozott italokat iszunk, vagy négyszögletű konzervdobozban tárolt szendvics sonkát, fagyasztott zöldborsót, vitaminnal utólag bepermetezett gabonapelyhet, vagy éppen gépi fagyit fogyasztunk. Na, ennek járunk utána 6 folytatásban. Kalauzunk Jimmy Doherty lesz, aki gondoskodik arról, hogy megismerjük a kérdésekre adott tudományos és szórakoztató válaszokat is.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
makailaci25
2012 dec. 21. - 13:13:58
Ez aztán a pontos tájékoztató. Ma kezdõdik a sorozat. Nincs írva, hogy hányadik sorozat, de cím szerint minden epizód jelölve van. A jövõ héten már jelölve van, hogy II. sorozat, viszont epizódcím meg sehol. Miért ilyen slampec a szerkesztõ? közösüljön õsével!
Csak a felét láttam az egyik résznek, de naggggyon érdekes. Mennyi mindent nem tudunk az élelmiszerekrõl amit a polcokról leveszünk... de ennek most vége, hála Jimmynek.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások