Jimmy Doherty-t szenvedélyesen érdeklik az élelmiszerek és azok, akik ezeket megtermelik. Manapság, amikor a világ lakossága gyorsan nő, erősödik a klímaváltozás, fogynak a víz- és az energiakészletek, nincs fontosabb annál, mint hogy tudjuk: mi is az, amit megeszünk. Ez alkalommal Jimmy Brazíliában, Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Kenyában kutatja, mit tesznek a gazdálkodók azért, hogy minél jobban ellássák az embereket élelemmel.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások