Katharina megoldja - A juhász

Bakancslistához adom
Reiff für die Insel - Katharina und der Schäfer
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német vígjáték, 88 perc, 2014

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Lindenthal üdülőtulajdonos minigolf-pályáját megszállja egy birkanyáj, és Katharinát kéri meg, hogy intézkedjen. Finnsen rendőrrel együtt rátalálnak a juhászra, akire rádőlt egy fa. A rejtélyes férfi nem akarja elárulni kicsoda, de Katharina ügyvédi titoktartás mellett kihúzza belőle. Igazából Emanuel Lombardónak hívják, és operaénekes. A tanúvédelmi program keretében egy Jansen nevű juhász mellé rendelték, de az kórházba került, így egyedül jött a szigetre. Szerelmes egy Irina nevű tanítványába, aki egy alvilági bandavezér, Ramon barátnője. Ellene akar tanúskodni, hogy megmentse szerelmét. Közben Marianne bált rendez a szigeten, amire elvárja a családját is. Katharina és Thies kölcsönösen azt várja, hogy a másik elhívja, de végül összejön. Nele a halgazdálkodói segédvizsgára készül, ezért rettentő feszült. Nem jut ideje tanulni, mert nagyanyja a bál rendezése miatt rátestálja a panzió vezetését. Katharina rájön, hogy meg akarják ölni a juhászt. Megpróbálja elrejteni előbb a fogdán, aztán egy erdei kunyhóban, de Manuel nem hagyja, hogy Katharina a szárnyai alá vegye. Amikor Irina felbukkan a szigeten, a nyilvánvaló csapda ellenére felkeresi. Rálőnek, de megússza egy karcolással. Végül elkapják a bérgyilkost, aki zenésznek adta ki magát, és Marianne panziójában szállt meg. A bál jól sikerült, Katherina és Thies pedig még közelebb kerül egymáshoz.

Stáblista:

Szereplők

Katharina Reiff
Thies Quedens
Marianne Reiff
Nele Reiff

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2020 júl. 20. - 04:13:37
Hány részes ez a Katharina-sorozat? Én már a harmadikat láttam.
Nem túl izgalmas, de igazából nem nagyon van más választék vasárnap esténként. (Ami 9-kor, 10-kor kezdődik, nem érdekel, éjszakai filmeket nem nézek.)
A sziget egy összetartó kis közösség, ami tetszik, itt mindenki ismer mindenkit és összezárnak a kivülállók ellen. Akit meg fölkarolnak, annak mindenki segit.
Cukros csirkecomb 2020 júl. 19. - 17:54:26 Előzmény szevia
igen, kicsit olvasónapló-szerű lett :))
szevia 2020 júl. 19. - 17:27:20
Elakadtam az ismertetésnél, megnézni már nincs szuflám.