Katie Fforde: Férfi titkok

Bakancslistához adom
Katie Fforde: Das Schweigen der Männer
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-amerikai dráma, 89 perc, 2016

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Lin és Howard már 20 éve házasok, hat hónapos vitorlás útra készülődnek, de semmi nem megy zökkenőmentesen. A nő arra gyanakszik, hogy férje megcsalja, ám a férfinak több titka is van...

Stáblista:

Szereplők

Lynne Harper
Howard Harper
Ann-Margreth Simmons
Robert Leary
Samantha Franklin

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2021 jan. 20. - 13:32:10 10/10

Fforde - Férfi titkok (2016) - 24. epizód

Lynne és Howard Harper már az álmuk megvalósításánál tartanak, ugyanis egy féléves vitorlástúrát tervezetek a Karib-szigetek körül.

Aztán hirtelen gondok adódnak és úgy tűnik az egész vitorlástúrából nem lesz semmi. Lynne húga, Ann-Margret felajánlja, hogy a házra ott-lakóként felügyel, és a kajakoktatást pedig Robert, mint kompetens személy azonnal át is venné.

Ekkor kezd Lynne egyre jobban csodálkozni Howard viselkedésén. Folyton kerüli őt, állandóan sürgős elintéznivalója akad, és az ágy-ban egyszerűen nem történik közöttük semmi. Howard üzleti tárgyalásra hivatkozva, röviddel a hajóútjuk megkezdése előtt még egyszer elmegy New Yorkba, de otthon felejti a mobilját. Közben több ízben is egy női hang jelentkezik, a férfit keresi.

Ann-Margret számára privát szféra csupán egy idegen szó, és azt tanácsolja a nővérének, hogy nézzen csak alaposan utána a dolgoknak. Lynne felfedez Howard folyószámláján gyanús kártyás tranzakciókat, nevezetesen egy new-yorki szállodai szobafoglalást.

Úgy érzik a nővérek, egészen biztosak lehetnek a dolgukban: Ho-wardnak viszonya van valakivel. Lynne egyszerűen összepakolja a holmiját egy bőröndbe és elköltözik lakótársnak - önmagát persze álcázva - a fiatal Samanth lakásába.

Lynne eltökélt szándéka, felkutatja ki is lehet a férje szeretője. Mindez ráadásul nem is minden, úgy tűni Howardnak további titkai is vannak: ugyanis a vitorlástúrára eddig egy kasszában összegyűlt pénz egyszerűen eltűnt…

Vége a közös vitorlás álomnak. Lynne egyszerűen lezárja az ügyet, azaz másnap Howard tudta nélkül eladja a vitorlást a helyi vitorlás-gyártónak, Bill Burnettnek, akinek egyébként is tartoznak.

Amikor pedig Howard New Yorkból hazatér, csak egy dolog segíthet abban, hogy a felesége meghallgassa, illetve, hogy a férfi a hallga-tását megtörje: a hagyományos dolgokat nem mindenáron eltitkolni akaró Ann-Margret….

Az én felhasználónevem 2018 nov. 03. - 05:39:24
Lin és Howard már 20 éve házasok, hat hónapos vitorlás útra készülődnek, de semmi nem megy zökkenőmentesen. A nő arra gyanakszik, hogy férje megcsalja, ám a férfinak több titka is van...