Katonadolog - Egyedül a szomszédok ellen

Bakancslistához adom
Allein unter Nachbarn
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német vígjátéksorozat, 89 perc, 2012

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Harald Westphal végre megtalálta a tökéletes lakást családja számára. Szükség is van rá, hiszen együtt él Harald és barátnője Sabine, két lánya, Marla és Floh. Rajtuk kívül van még két csecsemő, az egyik Sabine-é, a másik Marláé és barátjáé.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Nimzo Nimzovics 2021 szept. 17. - 14:12:56 Előzmény kesztió
Ki a büdös f..z vagy te, hogy elbírálod a hozzászólásomat, vagyis a hozzászólásokat. Valamiféle véleménykritikusnak képzeled a sötét fejedet, aki bárkit ekézhetsz az épp meglévő kedélyed szerint? Nem kértem ki a véleményed, tehát tartsd meg magadnak, ahogyan én is megtartom magamnak, amit rólad alkottam. Azért annyi segítséget nyújtok neked, hogy elárulom; a hozzászólásokat itt a filmmel kapcsolatos benyomások és tapasztalatok leírásával lehet megtenni, nem trollkodással.
1/10
DUNAWÖLD 2021 szept. 12. - 02:52:02 1/10 Előzmény Nimzo Nimzovics
Az érzékenyítēs hatékony. Már 2015 Karácsonya előtt beszéltem olyan német értelmisêgi (...) nővel, aki szenvedélyesen magyarázta, h nem születnek német gyerekek, ezért kell nekik a muzulmán doktor(!!!) házaspár 8 gyerekkel, hogy megmentsék Németorszagot.
Nem gyógyultam ki a beszélgetés káros hatásaiból azóta sem. Tudjuk, mi történt egy êvre rá Kölnben Szilveszterkor.
offtopic
kesztió 2021 szept. 11. - 20:57:20 Előzmény Nimzo Nimzovics
Bárhogy meresztem is a szemem, te sárga ember vagy (szürke alapon, de ez nem releváns). Szóval hagyd már ezt a süket fehéremberes dumát.
Nimzo Nimzovics 2020 júl. 26. - 07:27:01
Bár 2012-ben készült,de tipikus érzékenyítő film, melyben a koncepció a csúnya rasszista fehér ember és a jóságos dolgos muszlimok. Vígjátékba csomagolva érzékenyítik a jólétben elhülyített német polgárt, hogy elfogadja az elfogadhatatlant, adja fel a saját kultúráját a társadalmi konvenciókat vagyis hódoljon be egy számunkra, fehér ember számára embertelen és primitív szokásjognak, amelyet már a muszlimok diktálnak és a nyugati polgár csak megtűrt(!) másodrendű ember lehet, amíg meg nem ölik.
Az én felhasználónevem 2019 szept. 14. - 05:37:34
Harald Westphal végre megtalálta a tökéletes lakást családja számára. Szükség is van rá, hiszen együtt él Harald és barátnője Sabine, két lánya, Marla és Floh. Rajtuk kívül van még két csecsemő, az egyik Sabine-é, a másik Marla-é és barátjáé.