Kokainreptér - Kolumbia

Bakancslistához adom
Airport Security Colombia
dokumentumfilm sorozat

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az El Dorado Nemzetközi Repülőtér a legfontosabb légikikötő Kolumbiában, és az egyik legmodernebb és legforgalmasabb egész Latin-Amerikában. A bogotai létesítmény évente több mint 23 millió utast szolgál ki, és mintegy félmillió tonna rakományt fogad és indít útnak.

Az EL Doradón naponta megforduló 400 járat és 20 ezer utasa biztonságos elirányítása azonban csak az egyik része a személyzet munkájának. A drogkereskedelem egyik gócpontjaként számon tartott Kolumbiában egy nemzetközi repülőtér talán még kényesebb hely, mint a világ többi országában, s a biztonsági intézkedések ehhez mérten szigorúak: az utasokat és poggyászaikat éjjel-nappal 500 rendőr és ügynök figyeli árgus szemmel, s aki itt fel akar kerülni egy repülőgépre, annak tíz biztonsági ellenőrzésen kell átesnie.

Ahogy az a sorozatban bebizonyosodik, a hatóságok elővigyázatossága tökéletesen indokolt: a stáb kamerái előtt drogcsempészek buknak le, útlevélhamisításra derül fény és körözött bűnözők tucatjai akadnak horogra. A Kokainreprér? Kolumbia adásaiban kövesse nyomon a reptéri nyomozók fordulatos és minden percben új meglepetést hozó mindennapjait!

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
yokos 2017 nov. 19. - 18:13:25 10/10
Mindegyik öszvér szerepelt már az elsõ évadban!
`Ugy ollózták össze mindegyik részt!
Nem is értem, minek csináltak 2. évadot?!