Kopog a szemem!

Bakancslistához adom
J'ai faim!!!
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, 97 perc, 2001

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A világegyetem első diétás filmje, de ki ne próbáld otthon! Lily (Catherine Jacob) törékeny lelkű lány, örökké magában keresi a hibát. Amikor barátja, a nem túlzottan figyelmes Barnabé (Yvan Le Bolloch) otthagyja őt egy csontkollekció kedvéért, Lily teljesen összeomlik. Azt hiszi, az a legjobb módja, hogy visszaszerezze barátját, ha ugyanúgy fog kinézni, mint Anais (Alessandra Martines), az új lány a képben. Iszonyú diétába kezd, de ezt már evési zavarnak hívják. Lily barátai nem tudják lebeszélni, hogy ne kínozza magát, mert nem éri meg. Elhatározzák, hogy helyette is bosszút állnak a csábító lányon, és vadabbnál-vadabb módszereket eszelnek ki ellene. Csakhogy egyszer rosszul sül el a bosszújuk.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
norvég 2007 szept. 11. - 11:23:51 Előzmény dittta
Szerintem is nagyon aranyos ez a film. És milyen jóízûen eszik a végén az étteremben... nekem is mindig megjön az étvágyam! :)
dittta 2007 máj. 03. - 20:49:31
Ez egy tündéri film!!!! A leírást róla viszont valaki olyan írta, aki nem látta, Lily nem keresi magában a hibát, Barnabé nem egy csontkollekció kedvéért hagyja ott (csak Lily hiszi azt egy idõ után), pont, hogy lüke barátnõje rábeszélésére kezd bele a diétába, amit úúúútál, senki nem próbálja lebeszélni, és Lily a barátnõivel együtt eszeli ki a bosszúhadjáratot, a vélt csábító hölgy ellen. Ja és a végén nincs semmilyen: "Csakhogy egyszer rosszul sül el a bosszújuk."
Mókás, aranyos film, a nõk paráiról, félelmeirõl, no meg arról a nagyon nagy igazságról, már-már közhelyrõl, h ha valakinek kellesz, akkor az úgy akar, ahogy vagy, ha meg nem, akkor belegebedhetsz sem fog belõled kérni!
Aranyos, nézze meg mindenki!!!:)