Kultikon

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Alkotók, művészek és ígéretes fiatal tehetségek. Életre keltett kulturális tradíció és velünk lélegző kortárs műalkotások. Magyar művészet és kultúra Kárpát-medencei és európai kitekintésben. Könnyed beszélgetések fontos témákról, bátran felvállalt viták, izgalmas riportok - ezt kínálja a Kultikon.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Jogobella 2014 márc. 07. - 23:14:22 3/10
Épp most szólaltatnak meg egy szakértõt az Iparmûvészeti Múzeumból. Mondatonként legalább háromszor hangzik el a szájából a "tulajdonképpen". Pfff...
1/10
danton-b 2012 okt. 19. - 09:52:24 1/10
nem véletlenül rúgták ki Rózsáékat,akik profin csinálták a kultúrával foglalkozó mûsorokat,mert legutóbb belenéztem ,és mit látok? Tormay Cecile giccsíró istenítése folyt kultúra címszó alatt.Nem értem hogy minek mégegy Echo Tv közadóból mûsködtetve? És ez nemcsak akultúrális mûsorokra igaz hanem apolitikai és hírmûsorokra is teljes mértékben.Nics vélemények ütköztetése ,max egy beszélni képtelen ütõdött ellenzékit hívnak be a stúdióba olyan hordódumásokkal azonnal szembeállítva mint Font Sándor pl.A végszó kivétel nélkül mindig a kormánypártié ,és a mûsorvezetõ látszatellenvetései is ,amiket Szöllõsi Györgyire osztottak ki újabban,nem alényeget érintik, és a végén a vendég blöffkontrájával elhalnak.
feeco 2012 márc. 21. - 20:01:57 Előzmény adamnagysweetmovie
teljesen jogos felvetés..
nem beszélve arról, ami a Duna Televízió és a Duna II Autonómia/Duna2/Duna World mûsorai körül folyik.. elképesztõ!
adamnagysweetmovie 2012 márc. 19. - 10:44:37
Tudja valaki, miért nem voltak jók az õsszel indított kulturális magazinok? Legalább annyi idõre maradjanak, amíg megszokhatjuk vagy megítélhetjük õket. Ez a mostani is, hajrá a stábnak.