Lara

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német zenés dráma, 98 perc, 2019

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Lara 60. születésnapja van, és minden oka megvan az ünneplésre: ezen az estén a fia az első zongorakoncertjét fogja adni. Lara végig segítette Viktor zenei karrierjét. Viktor azonban hetek óta elérhetetlen, és semmi sem utal arra, hogy Larát szívesen látná a debütáló előadásán. Lara még a fennmaradó jegyeket is felvásárolja, és mindenkinek odaadja, akivel csak találkozik. Minél inkább arra törekszik Lara, hogy az este jól sikerüljön, az események annál inkább kicsúsznak az irányítása alól.
Forgalmazó: HBO

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tortura 2020 dec. 23. - 13:01:28 Előzmény IamTwo
Én végignéztem.... SPOILERREL leírnád, hogy szerinted mi volt az? Nekem csak egy tippem van. Az volt a frusztráltsága, hogy ő NEM lett híres zongorista. De emiatt csesztetni a saját gyerekét....
4/10
IamTwo 2020 dec. 22. - 22:02:48 4/10
Kb a felénél van mélypont, de ha végig tudod nézni, legalább megérted a nőt is (talán). A felénél már látszott, hogy a nő tele van keserűséggel, kétszínű, önző és valahol még gonosz is. Ezért fordult el tőle mindenki. De hogy miért, az nem derült ki addigra, így tényleg nem tudtam én sem, hogy honnan hova tartunk, miért viselkedik így. Csak annyi volt egyértelmű, hogy nem tudja elviselni a fia sikerét, hogy annak sikerült, ami neki nem.
Az utolsó pár percben derült csak ki, hogy mi volt a nő életében az, ami ekkora törést okozott. De mire ez infó eléd kerül, már rég megutáltad a filmet.
tortura 2020 dec. 16. - 10:09:37
Rettenetes volt. Pedig én szeretem a drámákat, még az sem zavar, ha vontatott. De ez a film .... egy gyötrelem volt. Úgy éreztem, hogy nem tart sehova. Nem értettem a nő érzéseit, motivációját sem. A trélerben az van, hogy segíteni akarja minden eszközzel a fia karrierjét. Hát az ilyen segítségből én nem kérnék. Megjelenik a fiúnál néhány órával a koncert előtt, majd jól elbizonytalanítja önmagában, elveszi az önbizalmát. A koncertről látványosan kisétál. Soha senkihez nincs egy kedves szava, egy mosolytalan, önmarcangoló nőszemély. Nem tud kedvességet sem adni, sem elfogadni. Nem tudja élvezni az élet adta örömöket, mindent ki akar elemezni. Ahelyett, hogy hagyná, hogy a dolgok csak úgy történjenek.
Végül is a fia egy sikeres koncertet adott, mégsem láttam rajta egy fikarcnyi örömöt, sem megelégedettséget.
Ha valaki bosszankodni akar, szívesen ajánlom megnézésre a filmet.