Lökött testőrök

Bakancslistához adom
Erkan & Stefan
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német vígjáték, 87 perc, 2000

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Az évszázad washingtoni botránya nemsokára lelepleződik. Alvilági kapcsolatain keresztül és hatalmas összeg fejében egy hamburgi kiadónak sikerül rátennie a kezét egy meglehetősen kompromittáló felvételre, amely az elnök és gyakornoka közötti beszélgetést rögzítette. Azonban éppen a nagy sajtótájékozató előtt, a leleplező kazettát véletlenül kicserélik a kiadótulajdonos lányának japán nyelvleckéjére, aki az egészről mit sem sejtve elrepül Münchenbe táskájában a bizonyítékkal. Amint az apa rájön, hogy mi történt, rögtön megpróbálja felfogadni az elérhető legjobb testőröket, hogy megvédjék a lányát. Azonban a Német Titkosszolgálat és a CIA is a kazettára vadászik; végül éppen az ő közreműködésüknek köszönhetően, Nina őrzésével München két legnagyobb balfácánját bízzák meg: Erkant és Stefant.
A véletlenek folytán mindig úgy adódik, hogy ahová a német és amerikai ügynökök elől menekülő Erkan és Stefan beteszik a lábukat, ott többé fű nem nő és kő kövön nem marad. Rombolás és pusztulás kíséri útjukat. A titkosszolgálatok emberei lassan belátják: két vérbeli profival van dolguk.
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
gustaw 2008 febr. 11. - 19:32:18 Előzmény kevinspéci
Üdv!

Én régebben sokat néztem Erkan Und Stefan mûsorát, amíg a PRO7-en nyomultak saját mûsorral. Idióta páros, de jól kiparodizálták a török-német viszony minden szegletét. Ebbõl természetesen a magyar fordítás semmit nem ad vissza, ezért kicsit rossz szájízzel olvastam a fenti ócsárló hozzszólásokat, de valljuk meg õszintén magyarul ez a film tényleg nem nagy durranás. Egy német, vagy egy Németországban élõ török a snémetül jót szórakozhat ezen!
10/10
vgyuri2 2007 dec. 14. - 10:37:45 10/10
Szeretem ezt a filmet, mert van egy haverom aki ilyen a való életben mint ez a 2 lökött. :)
Neszfor 2007 jún. 18. - 14:02:14
Most õszintén, miért kell ilyen ótvar filmeket csinálni? És ha már egyszer elkövették (per, bûntetés, megbûnhõdés, kész), akkor miért kell mégegyszer? Miért kellett második részt csinálni? Egyáltalán ki volt az a sok lökött, hülye német, aki bement a moziba és perkált. De sikerült úgy elkövetni a mutatványt, hogy jövedelmezõ legyen a film és második részt is csináljanak. Megáll az ész. Sok hülye német.
kevinspéci 2007 márc. 23. - 08:52:34
Ja, bocs. Éreztem, hogy valami nem stimmel.
De fõleg az nem stimmel, hogy az egyik kedvencem már 55 évesen a föld alatt van...
kevinspéci 2007 márc. 23. - 08:37:56
Franc. Tegnap hallottam csak, hogy elment az egyik istenkirály: Szakátsi Sándor. :( Sõt: :(((
kevinspéci 2007 márc. 22. - 16:52:37
Az utóbbi idõben a fogam is ezektõl hullik szerintem, mert ugyanúgy 4 acélkábel a reggelim ,mint régebben, szóval az nem okozhatja... :)

Még valami:

GYÓGYULJ MEG, KASZÁS ATI!!! SZORÍTOK NEKED!
kevinspéci 2007 márc. 22. - 07:50:17
Nem véletlen, hogy nem tolonganak a tetszésnyilvánításokkal. R*hadt nagy állatság ez a film.
Csajok a csúcson- meg Hangyák a gatyában-színvonal...