Maria Del Carmen

Bakancslistához adom
Abrázame muy fuerte
mexikói filmsorozat, 45 perc, 2000

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Cristina kedves fiatal lány, mindenki kedvence apja, Don Severiano Alvarez gyönyörű birtokán. A birtok intézője Diego Hernández őrülten szerelmes Cristinába, és a lány is viszonozza a fiú érzéseit. Amikor Cristina bevallja az apjának, hogy gyermeket vár Diegótól, Severiano a városba küldi szolgálólányával, Raquelával, így a városban születik meg a kisbaba. Federico Rivero, kegyetlen és kapzsi lelkével kihasználja Cristina helyzetét, és elintézi, hogy a birtokára kerülhessen a baba Raquela kislányaként, Cristina pedig - bár gyűlöli Federicót -, kénytelen hozzámenni feleségül, hogy közel lehessen kisbabájához. A gyermek Raquela lányaként cseperedik fel. A pénzsóvár Federico azért, hogy rátehesse a kezét Cristina vagyonára, balesetet idéz elő, amelyben megvakul a lány. Telnek-múlnak az évek, és Maria del Carmen gyönyörű, fiatal lánnyá serdül. Cristinának köszönhetően igényes nevelést kap. A birtokon mindenki nagyon szereti, különösen José María, a birtok egyik munkása, aki arról álmodik, hogy egy napon megkéri a kezét.
A birtokra érkezik Carlos Manuel, a fiatal orvos, Federico unokaöccse, aki eddig külföldön tanult. María del Carmen első pillantásra beleszeret Carlos Manuelbe. Carlos Manuel megkéri barátját és mentorát, Dr. Roblest professzort, hogy vizsgálja meg Cristinát, és segítsen elvégezni a bonyolult műtétet, mely visszaadhatná az asszonynak a látását.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Carlos Manuel Rivero
Maria del Carmen Campusano
Cristina Álvarez Rivas de Rivero
Don Federico Rivero
Don Severiano Álvarez
Deborah Falcón de Rivero
Raquela Campusano

Hozzászólások

Szerinted?
Jessica00 2013 dec. 19. - 08:10:23
És ezekben nem sírással telik el 3 rész, idõhúzásnak, hanem pörög részrõl részre, akár jelenetrõl jelenetre.
Jessica00 2013 dec. 19. - 08:09:24
Igen, ez a siránkozós mártírkodós évekbõl való még. Nem mai darab.
Fõszereplõk viszont jók.
De nem tudom, láttál-e újabbakat, nem mindegyik ilyen, vannak már nem sírósak, és a nõk se lépnek le, csak mert másik nõ terhes lett hapitól. Gyilkosságok, krimijelleg...nekem is van egy top5, ami nincs tele az általad említett kategóriával, hiába készült ott.
anita27 2012 jún. 03. - 08:40:10 Előzmény doritasmile
Igen, nagyon jó lenne ! Érdekel a sorozat, most böktem csak ki. :-D Az elsõ 9 rész ismertetése is jó lenne, ha valakinek megvan, hol lehet utána nézni. Nem tudom miért ilyen idõpontban adják ezt a sorozatot . :-D Elõre is köszi.
doritasmile 2010 nov. 05. - 13:19:27
Van egy oldal ahonnan le lehet majd tölteni, az 1 rész már fent van. Ha érdekel valakit megadom a címet.
ChaNel '09 2010 nov. 03. - 10:59:00 Előzmény Petrapetrus
Szívesen.
Petrapetrus 2010 nov. 03. - 09:17:44
Szerintem nekünk nincs is ilyen csatornánk, de köszi az infót.
ChaNel '09 2010 nov. 03. - 08:01:28 Előzmény Petrapetrus
Hát most örülhetsz, mert leadják a sorozat+-on:))
Én az 1-t nem láttam, csak most nézem a 2. résztõl.
Petrapetrus 2009 dec. 30. - 21:46:35
Tökgáz, hogy az adatlapon rosszul vannak írva a színészek nevei. X-)
Emlékszem, mennyire vártam ezt a sorozatot, hogy leadja a tévé. Csak vártam, vártam, és vártam. Semmi. Végül mégis leadták, de reggeli idõpontban, amikor iskolában voltam. Úgyhogy nem láttam egyáltalán és a végén már nem is érdekelt annyira...
Pont ma találtam a régi CD-imen ebbõl a sorozatbó (is) kis részleteket/videókat, amiket anno még a netrõl töltöttem/töltettem le. Micsoda extázisban voltam tõlük, te jó ég... De hát még kislány voltam, akit majd' szétfeszítettek tiszta, plátói érzelmei FeCo iránt... X-)
Amúgy ha valaki nézte ezt a sorozatot, kicsit mesélhetne róla... Esetleg ezt is leadhatná a Story TV, akkor lehet, hogy belenéznék. De csak egy icipicit. Hogy lássam, mirõl maradtam le. De gondolom nem veszítettem vele sokat. :-)