A Mediterrán konyha Nagy-Britannia egyik kedvenc televíziós szakácsának nyomába ered, amint a járt útról letérve próbálja bebizonyítani, hogy a Földközi-tenger térsége sokkal többet rejt magában, mint azt gondolnánk. A régió lakosainak, helyeinek és kulináris örökségének - valamint saját utazókonyhájának - bemutatásával Ainsley Harriott gourmet-utazása jóval többről szól, mint a tészták és a paella: útja során megismeri a helyi hagyományokat és találkozik néhány csodálatos ínyenccel. Korzikáról Szardíniára, Marokkóba és Spanyolországba, végül pedig a Közel-Keletre utazik. Felfedezi, hogy a Földközi-tenger térsége milyen hatással van Jordánia különleges konyhaművészetére.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások