Meztelenül is szép vagyok!

Bakancslistához adom
How To Look Good Naked
angol dokumentumfilm sorozat, 24 perc, 2006

Értékelés:

95 szavazatból
Szerinted?

Végre egy olyan átváltoztató műsor, amely a lényeget helyezi szem elé. A legfrissebb kutatások szerint a nők 98%-a elégedetlen a testével. Sajnos azonban az elégedetlenség nagyon gyakran a téves test-kép következménye. Egy egészségesebb önkép boldogabb, kiegyensúlyozottabb embereken keresztül egyensúlyozottabb társadalmat is eredményezne. A Meztelenül is szép vagyok! című sorozat minden egyes részében egy-egy hölgy, illetve annak kifogásolt testrésze kerül a mikroszkopikus élességű vizsgálat középpontjába, ám plasztikai műtét, vagy drasztikus diéta helyett egy, a tökéletesség mítoszát leromboló kezelést kap a "páciens". A műsor szakértője provokatív, plasztikai sebészet-ellenes módszerével, valamint szépség- és divattitkokkal segít abban, hogy az adott hölgy visszanyerje önbizalmát, s meztelenül és felöltözve is (meg)szeresse önmagát.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Rövid G. atya 2015 dec. 13. - 13:42:27
Megint ki leszünk moderálva :D
Pedig tényleg csak az effajta exhibicionista hímringyóktól undorodom. A magyar változat még rosszabb. :(
gadus 2015 dec. 13. - 13:09:53
Frankó:( Egy buzeráns dirigál dagad (sokszor ronda) nõket és közben be akarja dumálni hogy milyen szépek.Nem azok.Nem baj az ha van aki teltebb vagy akár kövér csak nem kéne hülyét csinálni belõlük.
pppppppppppppp 2015 febr. 02. - 18:14:04
Az elsõdleges probléma az a ***moderálva***... (bocs, a homokosokkal az orientációjuk miatt nincs bajom, de ha mindez exhibicionizmussal párosul, azt nem veszi be a gyomrom)
Az csak mellékes, hogy néha hihetetlen ocsmány nõket mutogatnak és állítólag rábeszélik õket, hogy tképp szépek.
De sokszor van, hogy valóban normálisan kinézõ "áldozat", én meg töröm a fejem, hogy mennyi ebbõl a mûsorból a valóság és mennyi a show, fizetett statisztákkal?
Nekem vannak kételyeim, hogy valós alapja van ennek az egésznek (mondom ezt úgy, hogy csak egy-két percekre szoktam kapcsolgatás közben elakadni rajta)
gadus 2015 febr. 02. - 16:29:54
És miért kell ronda dagadt angol nõket néznem,akikkel elhitetik hogy õk is szépek.(de nem) Ráadásul egy ***moderálva*** tolmácsolásában.Nem gond az hogy nem mindenki bombanõ,mindenki megtalálja a párját ha nem fotómodell akkor is de azt nem kéne erõltetni hogy mindenki ugyan olyan.(jó nõ)
RitkaGingi 2011 márc. 13. - 08:20:39 Előzmény patrik.bankuti
Sziasztok!!


Irtóra tetszik ahogy a mûsorvezetõ viselkedik a kiválasztott NÕKKKEL!Jó nézni ahogy ezeket a nõket igazából elfogadja olyannak amilyenek. Megfogja a nagy popsikat, szájon puszilja õket...........és tényleg kedveli Õket!!
Mondjuk a lányok, hölgyek viselkedése azért árulkodik arról, hogy a környezetükben élõktõl nem kapnak semmi biztatást vagy dicséretet pedig erre mindenkinek szüksége van.
10/10
barbaraf 2010 ápr. 03. - 17:08:28 10/10
Vajon hogy lehetséges az, hogy az angol mûsor eredeti címe alatt egy magyarosított sz**-t engednek bemutatni Márk vezetésével? Ha valakiben ennyire nincs spiritusz, ne vezessen olyan mûsort, ahol az egyének lelkével is foglalkoznia kell. Nem kívülrõl kell megváltoztatni a másikat, hanem azt a varázslatot elõkészíteni ami által belülrõl meg tud változni. Ez egóból nem megy.
Ghanima 2010 márc. 06. - 11:24:26
Vadászeb legyek, ha értem: hol az angol, hol az amerikai sorozat részeit vetíti a Viasat! Ma pl. Carson Kressley a mûsorvezetõ, tehát az amerikai változat megy.
Jelzem, nekem sokkal szimpatikusabb az õ stílusa, modora.
A csatorna igazán elõvehetné a Queer Eye-t is: több része van, mint amennyit idehaza vetítettek és a magyar férfiakra, meg a lakásokra is ráfér némi okulás... A Fab Five nagyon jó kis csapat, igaz, hogy van a mûsorokban reklám is, olyan boltokról, termékekrõl, amik nálunk nincsenek, de tkp. nem azok a fontosak, hanem az eredmény.
patrik.bankuti 2010 jan. 26. - 19:22:25
Sziasztok!

Olvastam amiket írtatok :) Nem tudom, hogy mondhatjátok erre a mûsorra, hogy utálja valaki. Ha nem szereti, ne nézze :P

De! Személy szerint én támogatom az ilyen mûsorokat. Hiszen a magyar nõk akkor is szépek. Függetlenül kortól, alkattól, és minden mástól!!! Férfiként pedig látom, milyen helyzeteken mennek át a nõk, mennyire oda akarnak figyelni arra, hogy tetszenek nekünk férfiaknak. Pedig nem barbie-baba kell nekünk, csak egy-két jól megválogatott "nõi fifika", hogy füttyzáporral díjazzuk a megjelenést:) Ezt próbálja a srác megmutatni a nõknek.

Másik dolog, igen, az életben vannak rosszabb dolgok is, mint önbizalom hiány, stb... De senki nem is firtatja a mûsorban. Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb bajai az életben, momentán nekik ez. Miért kell bántani õket? Én mindegyik nõt, akit megmutattak, csodásnak és szexinek láttam a mûsor végén. Ezt szerencsére õk is meglátták.. :) Gratula mindenkinek benne mégegyszer hogy megtalálták a nõiesség igazi formáját :)
mushi 2010 jan. 26. - 14:11:04
Nem hiszem el, hogy egy nõ, aki eddig nem adott magára, nem szõrtelenített és slampos volt, ráadásul egyetlen pasi nem akadt az életében, az 'átalakítás' után egy hónappal már férjhez készül és babát vár..! Komolyan, jelentkezek Gokhoz, és máris megoldódnak a magánéleti problémáim... :P
offtopic
chevreuse 2010 jan. 21. - 17:09:13
A tegnap esti rész hanyadik évad, hanyadik epizód volt?
offtopic
Naphinel 2010 jan. 15. - 14:44:44
Túlérzékenységnek vették? Menjenek a francba, õk nem tudják, milyen az, amikor elveszted anyukádat - vagy bárkit, akit szeretsz.

Igen, nekem meg többen azt mondják, ha elszomorodom - majdnem sírok, ha váratlanul szóba hozzák -, hogy "azt hittem, már megszoktad". Na, ez az a reakció, amire inkább semmit nem szólok.
Legszívesebben helybõl elküldeném a frászba, de nem teszem, õk - szerencséjére - még nem élték át, így miért bántsam. Nem érthetik meg, milyen érzés, és õk a mázlisták...
feketevipera 2010 jan. 15. - 13:15:29
Nagy ügy, én is szép vagyok meztelenül (is, hát még ruhában), oszt' mégsem csinálnak velem mûsort. Sebaj, talán elkezdek pucéron lantozni, hátha bevesznek a Retek Klubon egy esti szórakoztató mûsorba.
Naphinel 2010 jan. 15. - 09:43:36
Tisztában vagyok vele, mirõl szól ez a mûsor, néha bele is nézek.
Bár ezek a hatalmas problémák... nem nyafogni kéne, hanem kevesebbet-máshogy enni, és sportolni, akkor talán nem lennének ilyen gondjaik.

Ki nem állhatom az ilyen embereket, akiknek sír a szájuk, de változtatni nem képesek. És még pénzt kapnak ezért... pfff!

Amúgy meg rengeteg embernek a kisebb gondja is nagyobb annál, hogy duci-e, vagy sem... :(
Naphinel 2010 jan. 14. - 20:23:04
Én ebbe a topicba akkor írtam elõször, h a gyõzikéset rosszul írtad, szal...
Naphinel 2010 jan. 14. - 16:45:53
Rosszul tudod, h Gyõzikét levették mûsorról... mi ebben a szellemes, és bántó? Nem értem...
offtopic
Naphinel 2010 jan. 13. - 20:36:51
Rosszul tudod :S
poppy honey 2010 jan. 13. - 20:34:20 Előzmény ninane
Igen,igazad van egy kicsit en sem ertem a musornak ezt a reszet,hogy miert nem buzditjak oket arra,hogy sportoljanak vagy eljenek egeszsegesebben.Tok jo,hogy megcsinaljak oket es elfogadjak magukat,de ki tudja meddig fog tartani.
ninane 2010 jan. 12. - 13:43:30
A súlyfelesleget csak átmenetileg szabad elfogadni, amíg le nem adja az ember, mivel nagyon egészségtelen. Ezt azért megemlíthetnék a mûsorban. Persze fogadja el hogy kövér, aztán meg mindenféle egészségügyi problémája lesz.. Amúgy ha normál testalkatú nõket segítenek, akik torzan látják magukat, pedig szépek, az szuper dolog.
poppy honey 2010 jan. 11. - 18:01:36 Előzmény annita
En is ugyanezzel a problemaval kuszkodom,bar mar szedtem fel par kilot,de meg mindig noietlennek erzem magam.Mivel ezen sehogy nem sikerult eddig valtoztatnom,marmint a testalkatomon(es mar 30 eves vagyok:)),ugy probalom ellensulyozni a dolgot,hogy nagyon noiesen oltozkodom.Nekem ez segit ,persze azert vannak nekem is rosszabb napjaim :).Igyekszem mindig a maximumot kihozni magambol,ha eddig nem probaltad probald meg te is!:)
Lili02 2010 jan. 10. - 16:58:25 Előzmény annita
én is megnézem a mûsort ha va idõm és nekem eddig tetszett...nem csak túlsúlyosok vannak benne sõt egy csomóan vannak akik csak azt hiszik hogy azok...és pont az a mûsor lényege hogy felfogás beli probléma van a legtöbb nõvel aki nem látja magát szépnek és sztem ebben segit!mer nem csak a túlsúlyukkal foglalkoznak hanem smink haj meg tartás meg minden és igazából az dobja fel õket a végén és attól lesz önbizalmuk.sztem veled sincs semmi probléma, pláne hogy vannak akiknek tetszel és veled akartak lenni :)
Összes hozzászólás