Mindent a szexről

Bakancslistához adom
Natural Disasters / All About Sex
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai vígjáték, filmdráma, 74 perc, 2020

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Három barátnő a húszas éveik közepén, Casey, Morgan és Sage igyekeznek megküzdeni a felnőtté válás viszontagságaival, miközben a szerelmi életüket is próbálják egyben tartani, már akinek egyáltalán van mit. Morgan feltörekvő író, aki szexmunkásként keresi a kenyerét, ám amikor végre szerelembe esik, minden megváltozik. Casey eközben megkérdőjelezi azt a gyógymódot, amiben mindig is hitt, talán a depresszióra mégsem a legjobb koktélolat „szedni”. Sage, a mindig mogorva művész számára az élet új megvilágításba kerül, amikor közelebbről is megismerkedik egyik munkatársával.
Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
The Cortez 2021 nov. 09. - 23:24:25 1/10
Depresszív hangulatú, trágár humorú, nőközpontú szerzői dramedy. A 3 szálon futó sztori 3 ultraprimitív picsáról (az egyiküket maga az író-rendezőcsaj alakítja) szól, akik végig fárasztó baromságokról és a szexről pofáznak alpári stílusban. Szó szerint végig, mert még a stáblista alatt sem képesek abbahagyni.
Több tekintetben olyan az egész, mint a Szex és New York, de leginkább a valóban hasonló Csajok című sorozatra meg más Judd Apatow-agymenésekre hasonlít. Az egyik karakter egy hivatásos kurva: az ő története jól bemutatja a társkeresés + a párkapcsolatok buktatóit. Az dicséretes, hogy a film szembemenve a trendekkel, nem terjeszti a férfiatlan balfékság intézményét, ám az egyenesen felháborító, amikor a fináléban a hazudós főállású péniszcibálónak áll feljebb, hogy az átvert, szerencsétlen palija joggal kidobta őt.
Az alkotás dialógusokkal, valamint hosszan kitartott kínos jelenetekkel operál. A cím ellenére parittyázást nem láthatunk, viszont meghallgathatunk egy szavakba öntött pornót, ezenkívül egy groteszk perverzió is meg van jelenítve benne vizuálisan.
1/10
Kuvasz1 2021 aug. 27. - 13:03:48 1/10
Időpocsékolás!
tomnemis 2021 aug. 16. - 17:35:52
Nagyon trágár beszédek hallhatók a filmben. Biztosra veszem, hogy ez meg fogja osztani az értékelőket. Ha ezen felül tudunk emelkedni, akkor egy jó iparos munkát láthatunk. (De nem mesterművet!) Vannak benne jó párbeszédek, humoros és elgondolkodtató jelenetek. Dakota Gorman írta, rendezte és ő az egyik főszereplő is.