Buday Péter mesterszakács saját műsort kapott! Egy olyan műsort, ahol megismerhetik őt magát, barátait, s főleg azt, hogy milyen profin és mégis mennyi humorral készít fantasztikus ételeket. Nézzék meg: bizony, most a Buday jön!
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Visszataszító. Akirõl ennyire lerí, hogy egészségügyi problémái vannak, legalább ne akarja az egészséges ételeket nyomni, mert hiteltelen. De az egész ember stílusa, megjelenése visszataszító.
Mindig félek , hogy a mûsorban fog megfulladni. Hihetetlen hogy mûsora van. Rajta látszik pontosan: amit eszel azzá leszel....(jelen esetben a disznóra tippelnék).
multkor odatevedtem, egy olajos haju, nagykepu, dagadt joszag es kover ujjaival valami zoldsegfasirtot csinalt, valami celebecskevel (egyik a szemetkosarba landolt mert leegett), bar nem tudom a nevet, meg azt se hogy mirol hires (gondolom szexualis kepessegeirol)neztem,nem csopog-e bele az izzadsag a homlokarol.. hat nezze az, aki ez birja gyomorral. Fozomusornak komolytalan, en show jelleget meg nenm veltem folfedezni
Nekem néha a Buday is nagyképû, például a mai õrségi részben: "Megmutatod? ... Akkor rajta!" "Na gyerünk". Ez a stílus nekem nem jön be. De mindegy. A Buday így tudja nyújtani a sorozatát és keres, az õrségieknek meg jó egy kis reklám a turizmushoz.
én egyszerüen imádom!neki elhiszem hogy örömbõl fõz!na meg a stilusa már egy párszor majd leestem a székrõl:D
stahl én se szeretem,s mielõtt irigységgel vagy egyéb dolgokkal vádolnátok,leszõgezem nekem túl eröltetett.Jut eszembe nem tudja vki hol van Budaynak az étterme szivesen kiprobálnám:D
Tudja valaki a pontos receptjétr annak amit ma Miko Istvánnal fözött?
Sajnos csak a végére jutottam be a müsornak,és annyit láttam,hogy borsó volt a dologban és párolt rizst ajánlott köretnek :(
Pliiz!! nadja81@freemail.hu vagy ide üzit!
Köszike!:)
Hát, ez a disznótoros rész ez... ez... ez valami k.rva jó volt! Hagymás vér lepényben (érdekes megoldás, de azért ez a lepényesdi kissé túlzás :D), hurkatöltés, tepertõ...
Mondjuk láttam én már sótól megkeményedni "kétlábú" máját is!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások