Nővérek

Bakancslistához adom
Sisters
amerikai-kanadai-angol krimi, 92 perc, 2006

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Egy oknyomozó riporter és egy ifjú orvos egy hírhedt pszichiáter és gyönyörű asszisztense kétes ügyletei után nyomoznak, de többet tudnak meg, mint amennyit szerettek volna.
Grace Collier újságírónő elhatározza, hogy lerántja a leplet a Dr. Lacan külvárosi kórházában zajló sötét üzelmekről. A súlyosan sérült gyermekeknek otthont adó klinika vészjósló titkokat rejt: néhány beteg különös körülmények között hal meg. Lehet, hogy Dr. Lacan kísérleteket hajt végre a gyermekeken? Lehet, hogy a doktor bájos, ám kissé labilis asszisztense, Angelique is hasonló kísérletek alanya volt?
Grace nyomozása során egyre jobban belegabalyodik a hazugságok hálójába, és hamarosan az elméje épsége, sőt az élete is veszélybe kerül.

Stáblista:

Szereplők

Grace Collier
Dr. Philip Lacan
Angelique Tristiana
Dr. Mercedes Kent

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Angelique 2009 jan. 03. - 00:07:36 6/10
Nem volt ez annyira rossz...inkább nyomasztó és hátborzongató.
Fancsi002 2008 febr. 09. - 18:12:38
Nah ezt nagyon is megértem h ehhez a filmhez nem szólt hozzá senki én mégis kivettem és meg is bántam az elsõ 1 óra jó,nah azért nem kifejezetten de nézhetõ és érdekes de az utolsó fél órával mindent elrontottak........ Teljesen értelmetlen megoldás ha egyáltalán megoldásnak lehet nevezni,csak rengeteg vér . Magyarul ennél jobban el sem szúrhatták volna.