Papás-mamás

Bakancslistához adom
Mum & Dad
angol horror, 84 perc, 2008

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Lena, a fiatal lengyel bevándorló takarítónőként dolgozik a londoni Heathrow repülőtéren. Egyik este lekési az utolsó buszt. A munkatársa, Birdie felajánlja, hogy menjen vele és a fivérével, Elbie-vel, és töltse az éjszakát a szüleik külvárosi házában. A lány elfogadja a segítséget, nem sejtve, milyen borzalmak várnak rá. A fiúk papája és mamája ugyanis teljesen őrült, akiknél a családi összetartozást a hátborzongató kínzások, véres gyilkosságok és a pokoli gonoszság jelenti. Lena választhat, vagy szörnyű kínok közepette meghal, vagy Birdie-hez és Elbie-hez hasonlóan maga is a család részévé válik.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
wheeler146 2014 okt. 30. - 09:09:38 Előzmény GeltonReTarder
Nézhetõ film. Vannak ugyan hasonló produkciók (bár most hirtelen egyet sem tudnék írni), de ez valahogy mégis egyedi, és különleges. A fõszereplõ család enyhén szólva sem normális, de végére már tényleg brutálisan adják ezt elõ. Ha jobban belegondolok, akár megtörtént eset is lehetne. Annyi félnótás mászkál a világban, hogy akár ezt is kinézném némelyikbõl...
uzi9mm 2010 nov. 29. - 21:07:18
Állandóan Kiírják Ez A Feliratos Változat,De Nincs Is Más Tehát Szinkronos Változat.
Egyébként Nem Rossz!
8/10
GeltonReTarder 2010 máj. 05. - 22:38:58 8/10
aggresszív, a külvilág felé vagdalkozó (mégis belsõ sebbõl vérzõ)családon belüli és kívüli erõszak, avagy a kis Henry fejlõdéstörténete. (ilyen az élet a megannyi Mylord-os pofon után)(leszarom! nem lehetett kihagyni)
nagyon is vállalható, jól megcsinált, angol munkásszadizmus