Psota 80

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Bár a magyar nyelv közismerten gazdag, de mégsem találunk már olyan pozitív jelzőt, amivel ne illették volna ezt a csodálatos művésznőt. Ötven percet tölthetünk vele, büszkén vállalt születésnapján, mert... Psota 80!

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
feeco 2009 márc. 26. - 22:40:36
..és milyen jól mondja ez az "abszolút amatõr"..!! ;-)
köszi, letöltöttem - nincs még vmi megoszt6tó kincsed??
Pünkösdi Kató 2009 márc. 26. - 22:29:00 Előzmény pamgyuri47
Te drága! Gondolom én, elég nehéz lehet összeállítani az összevágásokat - ahogy írta -, de mert átnézni egy rakat felvételt, ezek egymáshoz passzoljanak is, nem utolsósorban kiválogatni a sok-sok jóból a mûsoridõbe beleférõt... - mondja neked ezt egy abszolut amatõr...

aki lemaradt volna, felvettem: http://www.sendspace.com/file/jpw3gn

Az Én melletted elaludni nem merek dalról nem tudtam, hogy Psotáé. Olyan jó volt elõször hallani, úgy értem tõle, akkor ez az õ dala? Mások is énekelték már, tõlük ismerem, de Psotától a legjobb. :))
Isten éltesse sokáig! :)
Ezüstliliom 2009 márc. 25. - 22:15:56 Előzmény pamgyuri47
Szombat este 20:15-kor adja le az MTV1 a Buborékok c. filmet Psota Irénnel a fõszerepben.:)

De jó volt látni/hallani ma ezeket a részleteket! De valóban jó lenne azokat a mûsorokat elejétõl a végéig megnézni, amikbõl vannak. Régen olyan jó kis zenés show-kat készítettek az MTV-sek. Kár, hogy már nem nagyon készítenek újabbakat, vagy ha készülnek is, a mostaniakban szereplõk valahogy nem tudnak úgy odaragasztani a képernyõ elé, mint a régi nagyok sajnos. Ha leadnák ezeket újra, mostmár biztos felvenném. Régen csak a hangot tudtam.
10/10
csolaci 2009 márc. 25. - 20:58:47 10/10
...mégpedig úgy, hogy az arab számokat egyenként kimondod: 1=i, 2=ii, 100=cö, stb.
Engem is roppant kellemesen érint az MTV eme ajándéka a kedves-csúnya Irénke néni születésnapjára. Kellemes emlék: 1959-ben mentünk elöször "át" Mo-ra, majd 60-ban ismét s a pápai rokonoknál voltunk, mikor elöször hallottam az "Én mellettem elaludni nem leht..." c. dalát, amit azóta is "kívülröl" fújok.
Isten éltesse, drága Irénke néni!
feeco 2009 márc. 25. - 20:43:31 Előzmény pamgyuri47
Én nem leszek olyan úriember, mint az elõttem szóló...
Pamgyurikám, mielõtt ilyen ostobaságokat írsz, számolj el mondjuk tízezerig római számokkal, aztán lehet, hogy el is megy a kedved ostoba véleményed közreadásától.
Miért kéne Psota Irénre emlékeznünk?? Még nem halt meg! Ha elkerülte volna figyelmedet, ez egy születésnapi köszöntõ mûsor a 80. apropóján..
Nem szereted az összeállításokat, filmrészleteket? Az MTV archívuma igazi kincs (már amennyi megmaradt még belõle). Inkább örülnöd kéne, hogy vannak még ilyen összeállítások! Kíváncsi lennék 62 éved alatt hányszor vetted a fáradtságot, hogy elmenj a színházba megnézni Psota Irént..Bár igazából nem is vagyok kíváncsi rád.. Bocs..
kukker 2009 márc. 25. - 19:26:46 Előzmény pamgyuri47
Kedves pamgyuri, felesleges dolog információk nélkül vádaskodnod. Mit tudsz a televíziós gyártási folyamatokról? Ugyanis az ilyen összeállításokért senki nem kap egy fillért sem, ezeket általában az MTV belsõs dolgozói, szerkesztõi, vágói készítik, a havi fizetésükért (- amennyiért egyébként Te valószínûleg hideg vízbe sem tennéd a kezed, olyan alacsonyak...) Talán Neked nehéz megérteni, de ezek az emberek azért dolgoznak, mert szeretik a munkájukat, ha nem így lenne, akkor már régen máshol dolgoznának, háromszor ennyi pénzért.
Amúgy pedig az általad hiányolt komplett Psota-film sugárzásának - az ingyenes összeállítással szemben - komoly jogdíj-vonzata lenne.
Jobb volna, ha tájékozódnál, mielõtt mindenféle populista hülyeségeket irkálsz a "csomó pénzt bezsebelõ" tévésekrõl. Igen, ahogy írod, "szégyen" - - - szégyen ez a stílus, amit megengedtél magadnak!
pamgyuri47 2009 márc. 22. - 08:13:53
Sosem szerettem az összeállitásokat, részleteket filmekbõl szinházi elõadásokból. Egy igazi PSOTA fõszerep teljes szinházi elõadása lett volna /talán nem is egy/ a szép emlékezés erre a különleges MÜVÉSZNÕRE!!! Dehát az ismétléseken a tv munkatársai nem keresnek, az összeállitásért kb.30 fõ szépen bezsebelhet egy csomó pénzt. Szégyen!!!