Ratter

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Dszabni014 2021 febr. 11. - 23:45:50 10/10
Nagyon sokan leszólták ezt a filmet, nekem személy szerint nagyon tetszett. Tény, hogy a filmezés a webkamera szemszökeit mutatja be, nem egy megszokott film. És néha kissé eseménytelen, de viszont bemutatja az egész történetet. És őszintén, nagyon tanulságos volt. Én már másodjára láttam, és még mindig jó. Azért megmozgatja az ember agyát, hogy mi van, ha éppen engem is figyelnek. Sajnos abban a korban élünk, ahol ez nem számít ritkaságnak, sok a beteg ember. Sokan írták a véleményükben, hogy zavarják, hogy befejezetlen a film. Ebben eggyet tudok érteni, jó lenne tudni, hogy él e még Emma, vagy sem. Viszont emiatt 1*-ra értékelni a filmet szerintem parasztság. De ízlések és pofonok. (Nem kifejezetten a port.hu-s véleményekre gondolok, mert nincs túl sok. Itt magyarországon nem is igazán elterjedt ez a film, pedig ha többen látnák, biztos vagyok benne, hogy sokakat elgondolkoztatna, elővigyázatosabb lenne)
Mindenkinek nagyon tudom ajánlani ezt a filmet, csak előre leírom, hogy nincs fent magyar szinkronnal, legalábbis én nem találtam . Viszont felirattal fent van a videán.
10/10
Queen999 2016 márc. 18. - 15:52:00 10/10
Nos... Igen.
Tökéletesen bemutatja ez a film, hogy milyen egy megbízhatatlan világban élünk. Ashley Benson alakítása fantasztikus volt, nagyon meglepett, hogy ebben a filmben látom. A tanulság szerintem az lenne, hogy takarjuk/ragasszuk le a kamerákat.
Én a film elõtt már belegondoltam, hogy mi van ha engem is figyelnek!? Ezért, tettem egy lépést, és leragasztottam õket. Hát jobb az elõvigyázatosság, nem igaz?!
A film egyáltalán nem untatott, pedig nagyon le van értékelve.. Nem tudom miért. Ezt, mint az Unfriended c. filmet, már 100x megnéztem.. Egyszerûen nem tudok betelni az ilyen típusú filmekkel. Imádom õket. Horror-nak nem nevezném ezt a filmet, inkább a Thriller mûfajhoz sorolnám. A szereplõk tökéletesek, igaz csak pár van, de akkor is. A történet is nagyon jó és nekem van egy olyan érzésem, hogy ez az egész nem csak kitalált, hanem valóban megtörtént valakivel. Hmm...

SPOILER...







A vége nagyon érdekes volt, de sajnos engem mai napig érdekel, hogy mégis kilehet a hacker. Kár, hogy nem mutatták a fickót. És még azt nem értem, hogy a lányt megölte vagy nem. Meg mi lett a barátjával? Õt is megölte vagy nem? Hmm.. Rejtély. Én mondom.

U.i.: Ashley-nek sokkal jobban áll a barna haj. Tiszta aranyos ez a lány. ^-^

Én élveztem ezt a filmet! :)
10/1000000000000000000000000000000000000000000