Rejtett tájakon

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar természetfilm, 60 perc, 2014

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A Rejtett tájakon című három részes ismeretterjesztő sorozat Magyarország helyi védett természeti és kultúrtörténeti területeit mutatja be. A különlegesség az, hogy a sorozat valóban rejtett tájakat mutat be, amelyek a létezéséről olykor azok sem tudtak, akik a környékén élnek. A jól megválogatott zenei, technikai és képi megoldásoknak köszönhetően a filmesek nem titkolt célja, hogy nézőikben felerősítsék azt a felfedezővágyat, amellyel Magyarország újabb alig ismert tájait lehet felfedezni.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
almatyner 2017 jan. 16. - 08:06:49 10/10
Gyönyörû képi világ, szuper rendezés és vágás! Végre értelmes, nézhetõ és látványokban gazdag alkotásokat is láthatunk!
attikaivan 2015 okt. 26. - 19:27:48 Előzmény adamnagysweetmovie
Már csak azt nem tudjuk, hogy a t. értékelõ átlagon alulinak avagy átlagon felülinek tartja-e magát. Azért van sejtésünk. Mindenesetre az ilyen ismeretterjesztõ filmek legalább nem okoznak epilepsziás rohamot senkinek, és nem hiperaktív idióták számára készülnek, akik nem tudnak két percnél tovább koncentrálni semmire ami nem durrog, robban, böfög vagy fingik. Örüljünk neki!
adamnagysweetmovie 2015 ápr. 05. - 09:47:38
Nekem túlesztétizáltnak tûnt mind képileg, mind narrációban (bár utóbbit talán didaktiusnak mondanám), de az átlag nézõnek szerintem nagyon bejön, mert "szépek a képek és veretesek a gondolatok".
A helyi védett értékek bemutatása szerintem is hiánypótló, jellemzõ hogy ehhez is svájci támogatás kellett, aminek azóta már nekiesett a Boiszorkányüldözõ ZRt, de asszem Svájccal végül sikerült megegyezni (szemben a kevésbé pragmatikus, hanem elveikhez ragaszkodó norvégokal).