Hugh és a River Cottage csapat ezúttal egy ötfogásos menüvel készülnek a karácsonyra, vadételekkel és szezonális finomságokkal színesítve azt. A hagyományos ünnepi ételeken túl Hugh, Tim és Gill néhány szokatlan étellel is kiegészítik a karácsonyi menüt. Hugh felkeresi Martin Crawfordot, aki a gesztenye szakértőjének számít, és kellő inspirációt szerez az ünnepi gesztenyetálhoz. A helybéli gesztenye találkozása a River Cottage-ban készült mézzel, tekintélyes mennyiségű tésztával és karamellel isteni finom pudingot eredményez, amit Hugh legújabb fagylalt kreálmánya koronáz meg. Tim és Gill a vadételekért felelősek. Tim egy vaddisznót lő a közeli erdőben, amely az ünnepi étek főszereplője lesz, hozzájárulva a Cotechino kolbász és a tűlevéllel készült bélszín elkészítéséhez. A karácsony River Cottage-ban különleges élmény, ha nem is lehetünk ott Hugh-val, az ünnepi hangulat mindenkit magával ragad.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások