Romlott virágok

Bakancslistához adom
St. Andrew's Girls
amerikai vígjáték, 76 perc, 2002

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Milyen az, amikor négy nem mindennapi tinédzser szeretné megtalálni önmagát egy katolikus középiskolában? Jessica, aki el szeretne szakadni a szülői háztól, Jennifer, aki a korabelieknél "kissé" többet gondol a szexre, Veronica, aki egy bérgyilkos lánya és Althea, akit egy igencsak különös dolog tud felcsigázni. Látszólag teljesen különböznek egymástól, egy valami viszont mégis összeköti őket: a bűnözés utáni vágy. Mind a négyen megrögzött hazudozók, lopnak, csalnak, zsarolnak és nem ismernek semmilyen morált. Ők a St Andrew's lányok, akik fenekestül felforgatják a kisváros életét.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Vadrenalin 2009 jan. 19. - 11:50:04
Én úgy képzelem ennek a filmnek a létrejöttét, hogy ez az Andrew Warren nevû pasi kitalálta, hogy csinál egy szándékosan dilis filmet a gimis fantáziáiból. Rászánta a zsebpénzét a dologra és máris õ lett az író-rendezõ-producer, majd majd rádumálta még a részvételre néhány filmõrült haverját, elsõsorban Greg Nash-t aki TV sorozatoknál editorkodott, hogy nyúljon le idõnként egy profibb videokamerát egy-egy napra az Osborne házba szántak közül és ezzel õ lehet a másik producer, na meg operatõrként kreatívkodhat is.

Szóval az eredmény rendkívül amatõr és még vígjátéknak is komolytalan, ugyanakkor megvan benne a legõrültebb független filmek frissessége, ennek köszönhetõ, hogy az IMDB-n annyian imádják, ahányan utálják.
Lery 2008 okt. 20. - 15:39:39 Előzmény eddem
klassz film ;))
mi ez az instant bölcselet?
6/10
EndorfinRap 2008 okt. 20. - 11:17:41 6/10
Szerintem nem rossz a maga értelmezésében.leginkább az yött le nekem hogy itt a lényeg azon van hogy a kiscsayok mennyire elvadultak és pervezek , és a film a diáklány egyenruhás felnõttfilmek ugymond elõjátékakén yelenhet m eg :D de az biztos aki csinálta erre a téma gerjed az biztos
1/10
bratt 2008 okt. 20. - 03:00:48 1/10
Ez egy rakás kaka!Nem szoktam hozzászólni filmekhez, de ez kihozta belõlem:D Ne nézze meg senki:D
eddem 2008 okt. 19. - 11:07:23
ti tudjátok. ezzel az a nagy baj hogy a valóságban is rengeteg ilyen van. ha ez nektek szórakoztató.. :)
Pantaleon 2008 febr. 17. - 15:20:18
Én belenéztem, tulajdonképpen vicces volt, amolyan polgárpukkasztó jelleggel, ha nem olyan késõn lett volna, talán meg is nézem. Mi lett a vége?