Rosamunde Pilcher - Még mindig házasok

Bakancslistához adom
Rosamunde Pilcher - Fast noch verheiratet
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német romantikus dráma, 90 perc, 2017

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Oscar Sienna álomférfija. Viszont amikor Oscar a sikeres ügyvédnő kezét Bristolban megkéri, akkor a nő, a férfit is tökéletesen meglepve -, habozik igent mondani.

Ugyanis eléggé ostoba módon Sienna még mindig a Cornwallban élő pubtulajdonos, Tyler felesége. Ő volt a nő első igazi nagy szerelme. Hét évvel ezelőtt viszont a férje, Tyler viszonyt kezdett egy másik nővel, ezért Sienna elhagyta őt. Tyler viszont minden eszközzel ellenzi a nő válási szándékát.

Oscarnak nem említve semmit, Sienna annyi év után újra visszautazik a kis szülőfalujába, Cornwallba. Ki akarja bármi áron kényszeríteni, hogy Tyler egyezzen bele a válásukba. A helyszínen pedig megismerkedik Sienna Ivyval, és megérti miért is helyezkedik Tyler a válással szemben védekező állásba: ugyanis Ivy az eredménye Tyler Naomival kialakult kis szerelmi afférjának, félrelépésének.

A nő azonban tragikus körülmények között időközben meghalt. Ahhoz pedig, hogy a gyermekfelügyeleti jogot Tylor megkaphassa, be kell bizonyítania, hogy boldog házasságban él. Ugyanis Deborah, Ivy nagymamája a kis unokáját mindenképp magával vinné az USA-ba.

Sienna azonnal egyezséget köt Tylerrel. Addig játssza el ezt a szerepet, amíg Deborah vissza nem utazik az Államokba, cserébe pedig Tyler majd beleegyezik a válásba. Sienna szüleinek, Ginger és Larry hathatós segítségével sikerül is megjátszani a boldog családot. De csak addig, amíg fel nem bukkan Cornwallban Deborah ügyvédje, Oscar, azaz Sienna „majdnem” vőlegénye.

Ugyan Oscar megpróbálja a megbízóját jobb belátásra bírni, ennek dacára, mégis sor kerül Ivy, a gyermek elhelyezési jog bírósági perére. A kislányért folyó küzdelem során viszont Sienna rájön, hogy a kis család többet jelent számára, mint ahogy ő azt valaha is gondolta volna.

Vajon meg tudja-e bocsátani Tylernek a múltját? Vagy inkább Oscarhoz köti a jövőbeli boldogsága?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Sienna Summer
Tyler Banks
Oscar Finnley
Ginger Summer
Larry Summer

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?