A TV Paprika sorozatának nézői megismerhetik az eredeti normandiai camembert vagy a roquefort elragadó történetét, felfedezhetik a legjobb comté gruyere, gorgonzola vagy a pincében érlelt tallegio előállításának titkát. Bepillanthatnak a kézi készítésű parmigiano reggiano, pecorino toscano és manchego juhsajt vagy a parasztházak jellegzetes cheddar-jának és stilton-jának műhelytitkaiba. Három kontinens legjobb sajtmestereit és legremekebb sajtjait mutatja be 13 részen keresztül a sorozat házigazdája, Will Studd.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások