Scooby-Doo: Kalózok a láthatáron

Bakancslistához adom
Scooby-Doo! Pirates Ahoy!
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai animációs film, 80 perc, 2006

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Ajaj! Scooby-Doo és a banda vitorlát bont és egyenesen a világ legrejtélyesebb pontja felé hajózik, amely nem más, mint a Bermuda-háromszög kellős közepe! Itt aztán minden sarokban van valami, ami parára ad okot: földönkívüliektől kezdve a borzasztó Szellemkalózokig, akik előszeretettel ágyúzzák az erre tévedő hajókat. S a helyzet akkor kezd csak eldurvulni igazán, mikor a Szellemkalózok elrabolják Fred szüleit és az anyukájából vérbeli kalózt faragnak. Scoobynak, Bozontnak és a többieknek most aztán jól fel kell kötniük a gatyát, ha szeretnék szárazon megúszni ezt a tengeri kalandot.

Stáblista:

Szereplők

Vilma hangja
Scooby-Doo/Fred Jones
Bozont hangja
Daphne Blake hangja
Skunkbeard kapitány/Biff Wellington

Hozzászólások

Szerinted?
twillight 2010 aug. 20. - 10:59:44
Elnéztem ma reggel ezt a mûsort, és a karaktereit.
Mint tudjuk mindennek a mélyére kell nézni hogy meglássuk mit rejt. Szerintem így állt össze a csapat:

Van ugye a magas, kigyúrt, rögbis-alkatú srác. A szülei gazdagok (minden karakter, beleértve a pénzszóró vöröshajút is), ebbõl következik hogy õ maga is gazdag. Ellenben a cuki piros sála, a finomkodó modora egyértelmûen mutatja hogy meleg mint egy gázkazán. A családja azonban bizonyos elvárásokat támaszt iránta, nem kétség hát hogy ezért mutatkozik a csinoska karcsú lánnyal.
Aki egyértelmûen szereti szórni a pénzt - amit bizonyára a szõke srác pénzét. A vékonysága arra utal visznt, hogy valami szert szed, ezért kell magával cipelnie kábítószerkotyvasztóját: Bozontot és kutyáját.
Minden csapattag többé-kevésbé beszélõ lénynek tekinte Scooby-Doot, leginkább Bozont, akié a mikorbusz is. Továbbá Mr. Bozont kész idegroncs, és vézna annak ellenére hgy folyton zabál. A legegyértelmûbb nyom az õ kapcsán a mikorbusz: tipikusan a metamfetamin-fõzõk kelléke, aminek gõze miatt halluciánál mindenki a kocsiban kétségtelenül.
A randa kövér kislány nyilván azért lóg ezzel a bagázzsal, mert õk a "menõk", azok meg azért engedik hogy velük lógjon, mert valakinek gondolkodni is kell hogy elvégezhessék a "munkájukat".

Az pedig, hogy mindíg õk nyernek, egyértelmûen annak a jele, hogy a készítõk úgy mutatják beezt a drogos életformát, mint ami vicces és "cool".
Hááát...