Se kép, se hang

Bakancslistához adom
Sin ton ni Sonia
mexikói vígjáték, 112 perc, 2003

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Orlando (Juan Manuel Bernal) szinkronrendező, aki amerikai sorozatokon dolgozik. Barátnője, Sonia (Mariana Gajá) megszállottan hisz a transzcendentális dolgokban és a lelki békét keresi. Orlando úgy érzi, megfullad Sonia szerelmétől, ezért más nők karjaiba menekül. Mauricio (José María Yazpik) és Renée (Cecilia Suárez) különös párt alkotnak. Imádnak szakítani, hogy aztán újra egymásra találhassanak. A négy fiatal mellett fontos szerephez jut egy módszeres, idős ápolónő (Tara Parra), aki boldog férfiakat öl, hogy szerveiket mások megmentésére használja. A három történet csavaros utakon találkozik és fonódik eggyé.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Edmond Dantes 2015 márc. 12. - 15:59:32
Pár hete ment, talán RTL-en? (már kiirtottam=nem tudok utánanézni), de asszem az(ok) járt(ak) jobban, aki nem lelt rá a mûsorújságban. Igényesebb vígjátéknak tûnt, vígjátéknak vígjáték, nem is teljesen igénytelen...csak gyengécske. De ha már "nyomozó"...akkor Poirot! ld ottani hszaimat :)
olahmiki1959 2015 márc. 11. - 19:44:42
Kedves barátom!
Hogy a bánatba' akadsz rá Te ezekre az "isten háta mögé" eldugott filmekre???
Mintha valami különös képességed, érzékeny antennád lenne arra, hogy - mint valami 21. századi, kulturális Indiana Jones - kinyomozz senki más által nem látott, senki érdeklõdését fel nem keltõ filmeket, - ami persze közel sem jelenti azt, hogy ezek mindegyike értéktelen-érdektelen lenne, sõt!...:)))
Edmond Dantes 2015 márc. 11. - 17:05:42
Wow, ebbe jól belefutottam: 1) sehol senki/semmi hsz 2) más megúszta a filmet. Hát igen, se a rendezõ nem egy Iñárritu, se a fõszereplõ Bernal nem a "nagy" Bernal, sõt (tudtommal) semmi közük egymáshoz, csak a felsoroltak mindegyike mexikói. Tûrhetõ, bár nem nagyon eredeti alapötlet, gyenge kivitelben.