Snowboarddal Alaszkában

Bakancslistához adom
First Descent
amerikai dokumentumfilm, 110 perc, 2005

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Egy hideg télen a sportvilág öt legjobb snowboardosa felfedezőútra indult a hatalmas alaszkai hegyek között. Céljuk az volt, hogy meghódítsák a bolygó leghatalmasabb, és legkevésbé ismert hegyeit. Ez a történet róluk, és arról a sportról szól, ami odavonzotta őket.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
fáklyás menet 2012 szept. 07. - 14:22:17
Ez sajnos egy jó példa a külföldi filmek magyarcím-adására. Még csak nem is védekezhetnek azzal, hogy nem fordították le a szó, mivel az eredeti címben benne sincs az az idegen szó, amit a magyar címbe beletettek. De ha mindenképpen beleakarták írni, akkor legalább a magyar szóval, a hódeszkával tették volna!
adamnagysweetmovie 2011 okt. 06. - 18:12:31 Előzmény marci099
Nagyívû film, talán a történeti részek és a boardosok háttértörténetei tetszettek leginkább. Ami kevésbé, az a coolság, felpörgetett tempó, rengeteg vágás, a "hódítsuk meg a csúcsot" kerettörténet, ami nem is olyan sokban különbözik a csõ versenyszellemétõl, és messzebb áll a freestile életérzéstõl a szememben.
Bár a film is kitér rá, ez már az üzlet és a látványsport sajátos keveréke, de maga a forgatás monumentalitása is ellentmondásos - magam részérõl a lakótelepi deszkásokra szavazok.
10/10
marci099 2011 febr. 16. - 19:06:28 10/10
A valaha kiadott egyik legjobb snowboardos film! A kezdetektöl 5 évvel ezelöttig. :D