A szemtelenül fiatal és roppant tehetséges énekes-fotográfus Donal Skehan-t ezúttal új oldaláról ismerhetik meg a nézők. Az ír fiatalember ugyanis nemcsak a slágerlistákon remekel, hanem a konyhában is. Donal a pályafutását gasztro-blog írással kezdte, majd a népszerűsége egészen a tévéstúdióig repítette, ahol is egyszerű és könnyen elkészíthető, ámde annál különlegesebb és ízletesebb ételek receptjeivel ismerteti meg a nézőket. Kedvenc fakanálforgatónk a harmadik évadban veterán Citroen H furgonjával kel útra, és fesztiválokon és egyéb rendezvényeken állítja fel standját Írország különböző pontjain. Ne hagyják ki Donal házi készítésű finomságokat felvonultató roadshow-ját.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
Erzsébet Czebe Tóth
2015 aug. 27. - 12:11:19
Az elmúlt héten láttam elsõ ízben a Srác fakanállal mûsorát.Érdekelt, hogy hogyan is készítik el a csülköt más országokban.
Kicsit meghökkentem, hogy a szakács fûszerezés nélküli vízbe tette fel fõni kedvenc eledelem....
.Meglepetésem csak fokozódott, amikor fõzés után a"Srác"a csülök bõrét és a "rezgõt" nemes egyszerûséggel kézzel lehántotta a húsról és ki is dobta.
Ezt követõen szintén kézzel apróbb cafatokra szedte a húsos részt...(Jó alaposan meg kellett fõzni a csülköt, hogy ez igy sikerüljön)
Úgy emlékszem, hogy rizst, zöldségeket rakott még a hús darabokhoz, majd az egészet megöntözte valami darált halas szósszal.
Nagyon szeretem a csülköt minden formában....nincs olyan tengeri vagy folyami hal esetleg tenger gyümölcsei készítmény ami nem ízlett volna sõt a nyers osztrigát is szerettem.Tehát minden új ételre nyitott vagyok....Szívesen megkóstoltam mindenhol a helyi specialitásokat.
A halas trutyis csülök viszont nem hiszem, hogy ízlene..:-))))))) és van egy olyan gyanúm, hogy ezt az ír specialitást a csülköt pékné módra kedvelõ honfitársaim sem fogják favorizálni.
Ha ez a "Srác" ilyesmivel töltötte meg az öt szakácskönyvét nem rohanok a könyvesboltba:-)))))))
Furcsa, hogy ilyen fiatalon pont a fõzés köti le (többek között)és még ért is hozzá. Nem mindenki tud fõzni kusz-kuszt, kelt tésztát csinálni, stb., sütiket. Le a kalappal! Ügyes és helyes is! :)
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások