Stanley Kubrick dobozai

Bakancslistához adom
Stanley Kubrick's Boxes
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol dokumentumfilm, 2008

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Stanley Kubrick filmjei jelentős alkotásoknak számítottak, amelyek fenségesek, emlékezetesek és alapos kutatások tárgyát képezik. Az évek múlásával azonban új filmjeinek megjelenése között egyre több idő telt el, és egyre kevésbé látszott a rendező. Mi a csodát művelt ez az ember? Két évvel Kubrick halála után Jon Ronson újságíró meghívást kapott a Kubrick-házba, hogy feltárja annak a több száz doboznak a titkát, amelyeket a legendás filmrendező gyűjtött össze a Hertfodshire grófságban található Childwick Manorban töltött évtizedek során. Ronson azóta már visszatért, és Kubrick és a most már a londoni Művészeti Egyetemen található archívum története a nyilvánosság számára is ismertté válik ebből a lebilincselő dokumentumfilmből.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Crazy Horse 2011 dec. 31. - 19:35:59
Ha valaki felvette, légyszi írjon. Engem is érdekelne. Köszi!
balazs0729 2011 máj. 06. - 08:34:26 Előzmény perry
valaki nem veszi fel?

szerintem pont az ilyen filmeket nem gáz ha valaki feldobja valami torrent oldalra... nem lehet megvásárolni, nincs ilyen csatornám.


szóval ha valaki lenne olyan kedves és felveszi, netán feltölti valami megosztóra tegye meg hogy ír privátba egy üzit, mert nagyon érdekel ez a film
perry 2010 jún. 26. - 05:33:58
Fura dolog belenézni más holmijába, és talán nem illendõ, de ha Kubrickról van szó akkor tényleg izgalmas pillanatokat rejthet.