Stylist-verseny

Bakancslistához adom
Style me with Rachel Hunter
amerikai reality műsor, 2006

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Manapság már egy egész iparág fejlődött ki arra, hogy külsejükkel elégedetlen embereket átalakítsanak, megszépítsenek. A hírességek közül tízből kilencen fel sem kelnek az ágyból személyi sztájliszt tanácsai nélkül, s egy-egy híresebb divatszakértőért képesek ölre is menni.

A Zone Club vadonatúj, nyolcrészes műsorában tizenkét tehetséges sztájliszt verseng azért, hogy Rachel Hunter szupermodell és színésznő személyi divat-tanácsadója lehessen, és összeválogathassa a híresség ruhatárát egy vörös szőnyeges, díjkiosztó ünnepségre. A verseny hol is folyhatna másutt, mint New York-ban, ahol a világon a legkritikusabban figyelik azt, hogy ki mit vesz fel az egyes alkalmakra.

A nyolc rész alatt a verseny résztvevőinek kemény küzdelemben kell bebizonyítaniuk, hogy egyéniek, értik az idők szavát, hogy kreativitásuk nem ismer határokat, s megállják a helyüket a hollywoodi elit alkotta "kirakatban" is. A megmérettetések között például olyan feladatuk is lesz, amikor nagyon szűkre szabott költségvetésből kell gazdálkodniuk, vagy amikor hihetetlenül kevés idő áll rendelkezésükre ahhoz, hogy felöltöztetendő ügyfelük fantasztikus megjelenését összehozzák.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?