Teletubbies - Játssz velünk!

Bakancslistához adom
Teletubbies: Here Come the Teletubbies
angol rajzfilm, 77 perc, 1998

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

...TELETABIK JÁTSZANAK! - ezt a mondatot - a TELETUBBIES műsorok kezdőmondatát - világszerte több millió gyermek fújja már kívülről.

Az átlagnál jóval színvonalasabb produkcióiról híres nagy múltú BBC három évvel ezelőtt, hosszas előkészületek után indította útnak az immár legendás Teletubbies sorozatot. A négy tévépocakú, antennás-fejű manó vidám kalandjaival szokatlan módon egy olyan nézőcsoportot céloztak meg, amelyre korábban egyetlen tévécsatorna sem gondolt: a totyogó 1-4 éves piciket és a kisóvodásokat.
Tinki Vinki, Dipszi, La-La, Po és eleven porszívójuk, Nu-Nu a legkisebbek számára is jól érthető gesztusokkal, kifejezésekkel, zenével és tánccal tanítják és szórakoztatják a gyerekeket. Az alkotók egy éven keresztül tanulmányozták a bölcsődés és kisóvodás gyerekek viselkedését, illetve reakcióikat és tucatnyi szakértő - pszichológus és pedagógus - bevonásával alkották meg Teletabi-földet. Minden elkészült részt tesztközönség előtt vetítenek le és csak azok a jelenetek mehetnek adásba, amelyek maradéktalanul megnyerték a kicsik tetszését!

A Játssz velünk! című kazettán számos kedves történet szórakoztatja a nézőket. A Tabikenyér sütő masina megkergül és megállás nélkül köpi magából a Tabi-kenyereket. Megismerhetjük a bűvös esőfelhőcske történetét, különös állatok érkeznek Tabi-földre és természetesen a valódi gyerekek is felbukkannak a kedves Tabik tévé-pocakjának műsorán!
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
atlagember 2012 jún. 26. - 22:31:05
Gyerekkorom hatalmas kedvence, képes lettem volna meghalni érte! :) Ma már sajnos nem vagyok kisgyerek, nincs meg az a felhõtlen és gondtalan élet, szóval ez a "mese" már nem nyújtja azt, mint régen... Remek, már megint elkezdtem nosztalgiázni :D