Teljes gőzzel

Bakancslistához adom
Nashorn im Galopp
német animációs rövidfilm, 15 perc, 2013

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Bruno Berlin utcáit járja, bámulja a házak homlokzatait, falfelületeit, a feje tele van megválaszolatlan kérdésekkel. A város lelkét keresi, bizonyos valamit, amit mások talán sohasem vesznek észre. Váratlanul találkozik egy lánnyal, aki azonnal megérti az ő gondolkodásmódját. Bruno fülig beleszeret. Minden nagyon jó lenne, ha az újonnan talált lelki társának nem kellene olyan hamar elmennie. Brunónak nincs sok ideje, hogy kifejezze az érzéseit.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
adamnagysweetmovie 2014 nov. 28. - 22:14:34
Teréz anyu és felebarátim, osszátok szépen, qvára kéne a kútúra
Teréz anyu 2014 aug. 07. - 01:15:01
Kedden (2014. 08. 06.) 11:55-kor a CINEMAXON, szerintem nem ez ment, hanem egy olyan film volt, amiben nem beszéltek, egy férfi kertészkedett, aztán a metrón találkozott egy lánnyal szemeztek, aztán követte, aztán adott neki egy rózsát, az beleesett egy szemetesbe és a pasi azt hitte a lány leszarja, de nem, mert csak véletlen volt és a rózsa visszakerült a kukából a vázába, a pasi többé nem kereste a lányt, de a metrón a lány látta, hogy a pasinak valami baja van és kitalálta mi történhetett és legközelebb felvett egy rózsás blúzt, hogy jelezzen a pasinak, aztán egymásra nevettek.

Na ennek a filmnek keresem a címét, mert marha jó volt, de így fogalmam sincs mi lehetett, mert nem ez volt, ami a mûsorújságba be volt írva.

Kérlek segítsetek, aki felismeri a sztorit!
Köszönöm!